Вєрка Сердючка досягла бажаного та разом з мамою вирушила на море – запалили Одесу-маму як в останній раз

Легендарний артист української сцени Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки не один рік поспіль дарував українцям позитив та провідні танцювальні треки, які лунали на дискотеках.

Про Андрія Данилка заведено говорити як зірку не тільки з голосом, а й даними талановитого актора, адже не кожна чоловіча натура наважиться на перевтілення такої кумедної жінки.

Пліч-о-пліч Сердючка разом з мамою об’їздили провідні міста України та за її межами. Однак про особисте життя виконавець говорить без особливого ентузіазму. Ще давно публіка почала підозрювати про імовірний службовий роман між Данилком та акторкою Інною Білокінь, яка грає матусю зірки.

Вєрка Сердючка 25 років тому і зараз
Вєрка Сердючка з мамою

Артисти ніколи не соромилися публічно обійматися, жартувати й, навіть, цілуватися на очах у глядачів. Одного разу у ЗМІ викрилася інформація про таємне весілля колег й щобільше, зірки не надавали ніяких коментарів на спростування цієї інформації. Однак згодом Інна зізналася, що перебуває у шлюбі з іншим чоловіком, стосунки з яким тривають понад 10 років.

Від такої епатажності та яскравої гри від Андрія Данилка, знаменитість запідозрили у нетрадиційній орієнтації, проте чоловіку набридли подібні новини від “жовтих прес”, тому публічно заявив, що любить жінок, але не зустрів ту саму.

Нещодавно Андрій Данилко разом з мамою вирушили подивитися на спадщину Одеси-мами, подихати там морським повітрям та “запалити” сцену власним концертом. У своєму Instagram артист поширив відео, яке знімали слухачі, аби підписники опинилися в атмосфері запальних танців та легендарних хітів Сердючки.

Вєрка Сердючка досягла бажаного та разом з мамою вирушила в Одесу

Вражало все: україномовні треки, сцена з прапором України та зовнішній вигляд Вєрки Сердючки, яка постала в традиційній великій зірці на голові та приталеній білій сукні з вишивкою.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.