У білому піджаку та чорних брюках: Дядя Жора відгуляв гучне весілля – Полякова була присутня

Дядя Жора відомий український комік, продюсер та ведучий, якого дуже люблять українці через його оптимізм, гострий гумор та креативні ідеї. Через це він є одним з найпопулярніших ведучих заходів.

Як відомо, життя Дяді Жори склалося досить гарно, але заради цього він багато працював та з нуля будував свій бізнес. І зараз чоловік може похизуватися успішним продюсерським бізнес-центром, а також релізами власної творчості. Бо не так давно чоловік випустив реліз своєї пісні.

Дядя Жора провів весілля для молодят

У довоєнний час Дядя Жора дуже часто брав замовлення на весілля, Дні народження та інші заходи. Артист дійсно може створити незабутню атмосферу на будь-якому святі. Саме тому його часто запрошували ще й на корпоративи.

Але за останні півтора року таких замовлень було мало, та оскільки зараз країна локально почала оживати, то й запити на проведення гучних свят надходять. Так, наприклад, днями Дядя Жора показав, як він став ведучим весілля однієї чудової пари молодят.

“Ділюся кадрами з чудового весілля, що провів цими вихідними. Наша команда мала честь організувати це сімейне свято для неймовірних молодят. Дуже крута пара. Так люблю, коли молоді такі класні, сучасні, креативні, на романтичній, позитивній хвилі” – написав Жора.

Весілля, яке провів Дядя Жора

А кадри з весілля дійсно неймовірно яскраві, локація, організація, все настільки зачаровує, що можна уявити цю атмосферу. Але звісно, ніхто не забуває про умови, в яких ми живемо й це ведучий також пригадав.

“Зараз такий час, що нам всім потрібно об’єднуватися, створювати сім’ї, кохати, жити моментом та ловити позитив з кожної миті”

Оля Полякова на весіллі

Також варто сказати, що на цьому ж весіллі для молодят виступила й Ольга Полякова і вона дійсно запалила на сцені. Тож, весілля навіть у воєнний час маж бути повноцінним і яскравим.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.