Дочка Налчаджиоглу і Ані Лорак зіштовхнула у воду його падчерку в Туреччині: мачуха влаштувала розбірки

Єдина спільна дочка Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу Софія вразила аудиторію свого батька неочікуваним вчинком по відношенню до зведеної сестри.

2019-го стало відомо про те, що Ані Лорак та її колишній чоловік, турецький бізнесмен у рот Налчаджиоглу офіційно розлучилися. До суду пара не жила разом впродовж 2 років. На той момент бізнесмен вже будував любовні стосунки з іншою. Його наступною обраницею стала візажистка Лілія Реус. Тривалий час шанувальники не вірили у серйозність даних взаємин, однак позаминулого року підприємець зробив їй пропозицію руки і серця.

Дочка Налчаджиоглу від Ані Лорак зіштовхнула у воду його падчерку

З тих пір рідна дочка Мурата Софія багато часу проводила з майбутньою мачухою, а також її дочкою. Тобто, зведені сестри знайомилися ближче. І судячи з контенту на особистій сторінці Мурата в соціальній мережі Instagram, їм це прекрасно вдавалося.

Дочка Налчаджиоглу від Ані Лорак зіштовхнула у воду його падчерку

На початку літа стало відомо про весілля Мурата та Лілії. Після цього сім’я вирушила на відпочинок до Туреччини. Наступного дня до сімейства приєдналася і Софія. Усі четверо прекрасно проводять час і активно публікують різноманітний контент розважального характеру. Зокрема нещодавно, Лілія показала, як Софія зіштовхнула її дочку у басейн. На запитання дочки, хто її зіштовхнув, Реус порадила подумати, хто міг це зробити. Усе побачене відбувалося з гумором та без агресії.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Мурат на відміну від своєї колишньої дружини публічно підтримав українців та засудив російську агресію. Хоча в період їхнього шлюбу намагався максимально стримуватися та не обговорювати журналістами поведінку своєї дружини та зраду батьківщини.

Пізніше Мурат разом зі своєю нареченою активно допомагали переселенцям і навіть волонтерили, а окрім цього не наважилися евакуюватися. Декілька разів родина просто їздила до родичів Мурата, але поїздки носили досить короткий характер. Зокрема, сім’я Налчаджиоглу нанесла візит на його батьківщину після землетрусу.

Безсумнівно, після медового місяця турецький мачо та його нова дружина повернуться до столиці, а Софія поїде до матері.

Схожі статті

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.