Сергій Жадан вже не приховує симпатії до Христини Соловій: обіймає за талію просто на сцені (ФОТО)

Сергій Жадан і Христина Соловій дали великий привід всій країні думати, що вони мають романтичні стосунки. А приводом для цього став спільний кліп на пісню Христини "Юність".

Коли вийшов кліп всі були просто в захваті від того, як гармонійно разом виглядають Сергій та Христина. У кадрі вони обіймалися, цілувалися та грали взаємне кохання, яке було дуже романтичним та цікавим. За легендою героїня кліпу була шалено закохана у старшого за неї чоловіка. Але мало хто міг подумати, що ця історія зможе дійсно перерости у щось реальне.

Виступ Жадана і Соловій
Виступ Жадана і Соловій

Але життя дуже цікава річ і ніхто ніколи не знає, як вона повернеться і до чого може призвести одна зустріч. Звісно пліток було багато, але з часом вони почали лише зростати й ситуація коло Жадана й Соловій набирала обертів.

Спочатку прихильники поета помітили його у кущах за ручку з Христиною, а потім вони разом приїхали на презентацію нової книги Сергія Жадана. Але при цьому вони жодним чином не видавали своїх почуттів. Проте це не знизило рівень пліток.

А от коли вони разом вийшли на сцену аби заспівати дуетну пісню, то вже там не змогли стримати своїх почуттів одне до одного. Сергій почав дуже сміливо обіймати Соловій просто на сцені. І до речі це вже повторювалося неодноразово. І саме так обійми та близький контакт між ними знову провокує думки про серйозність їхніх стосунків, адже Жадан розлучається з дружиною, і це вже факт.

Жадан і Соловій на сцені

Варто зазначити, що днями у мережі знову з’явилися кадри з обіймами на сцені. Але на цей раз Жадан міцно обіймав Христину за талію. Тому, знову можна припустити серйозний роман між двома публічними людьми, які відмовляються коментувати своє особисте життя. Тож, прихильникам творчості поета і співачки залишається лише додумувати події у їхньому житті.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?