Оля Полякова побувала на концерті Бейонсе та на власні очі побачила на сцені свої ідеї: “Скопіювала 2 номери”

Олю Полякову вважають українською королевою ночі, яка підкорила серця українців та може своїми піснями заліковувати серця українок і не тільки. А її номери копіюють світові зірки.

Полякова дуже довго будувала свій творчий шлях, і це не давалося їй легко, адже зірками стати можуть не всі. Але Оля завжди знала чого хоче й все життя йшла до своєї мети. І лише у 35 років вона прокинулась знаменитою. Хтось скаже, що це запізно. Але для справжніх звершень не буває пізно, тому, Полякова насправді доклала багато сил заради свого місця під сонцем.

Ольга Полякова

Жінка завжди мала власний стиль, вона писала запальні хіти, які досі лунають з колонок на вечірках. Її творчість розрахована як на молодих, так і на людей середнього віку. Тому, слухачів у неї було багато і з кожним роком аудиторія Полякової лише зростає. Бо Оля дивує своїми змінами, минулого літа жінка остаточно вирішила змінити свій стиль і побудувати більш серйозний образ.

А от коли Полякова дає концерти – це щось космічне, адже вона разом з командою завжди робить неймовірні шоу. Колись, на сцені з’явився величезний кінь, а ще Оля літала у накидці просто залу. І ось такі спецефекти дуже вражали глядачів. І як виявилось, не лише українських, і не лише глядачів.

Річ в тому, що вчора, 28 червня у Варшаві відбувся концерт Бейонсе, на якому були присутні українські зірки, а також й сама Полякова. І жінка зняла 2 сторіс, у яких чітко видно, що ці номери та постановка вкрадені з концертної програми Ольги.

Перший скопійований номер Олі
Перший скопійований номер Олі

Звичайно це водночас потішило та обурило українську королеву ночі, адже звісно її бере гордість за те, що артистка такого масштабу, як Бейонсе краде в неї ідеї номерів. Але обурює те, що це вона видає за своє.

Другий скопійований номер Олі
Другий скопійований номер Олі

Так, наприклад Оля показала кадри з номером з конем, який Бейонсе виконала крізь 5 років після виступу Олі, а також політ на плащі.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.