Холостячка Мішина показала, як виглядає її мама, якій не пощастило стати тещею Еллерта: “Плете мені косички”

Відома українська акторка Ксенія Мішина стала однією з найулюбленіших для глядачів. Вона може перевтілитись у будь-яку роль і це допомогає їй триматися на рівні.

Мішина за останні 3 роки стала ще й популярною блогеркою, адже цього від неї вимагає суспільство, яке цікавитися її життям. В певний момент Ксенія почала вести блог в соцмережі і ділилися своїм звичним життя, своїми думками, давати людям якісь корисні інсайти. Наприклад, щодо медитацій, якими Мішина дуже захоплена і знає про них майже все, що може бути корисним та цікавим.

Ксенія Мішина приміряла фату
Ксенія Мішина

Ксенія залюбки показує як вона живе, розповідає різні історії про свої пригоди, про роботу, про сина. Але більшість її життя все ж таки залишається за кадром. Мішина не любить говорити про своє особисте життя і не часто розкриває тему своїх родичів.

І напевно, це правильно, оскільки життя її рідних має бути оприлюдненим лише з їхнього бажання. Тому, жодних деталей про своїх батьків Мішина ніколи не виказувала.

Але днями, Мішина повернулась з сином Платоном з відпочинку у Туреччині та показала, як до неї завітала мама. Варто сказати, що вона виглядає дуже молодо і доглянуто. Тож, тепер зрозуміло, що за зовнішність Ксенії відповідає не лише догляд, спорт і правильне харчування, а ще й гарна генетика.

Ксенія показала дуже миле свмейне відео, де її мама плете жінці косички, наче у дитинстві. Хоча це не дивно, адже Мішина володарка розкішного волосся. А всі мами завжди любіть бачити своїх донечок з довгим, як у Рапунцель волоссям.

Мама Мішиної
Мама Мішиної

А от зовні Мішина віддалено схожа на свою маму, не копія, але спільні риси побачити можна і це добре, адже діти мають нагадувати своїх батьків зовнішньо та певними повадками.

 

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.