Ектор Хіменес-Браво засвітив свої підкачані ноги у дивних джинсових шортах: “Цілком влаштовує”

Ектор Хіменес-Браво відомий шеф-кухар, який вже понад 15 років живе та будує свою кар'єру у Києві. Це місто і ця країна дуже сильно полюбилася Ектору, і він ні за що не поїде жити ще кудись.

Крім того, що Ектор завжди славився своїми неперевершеними кулінарними здібностями, він ще й досить добре розбирається у стилі. Адже чоловік завжди виглядає модно та цікаво. Його одяг завжди яскравий і має свою особливу родзинку. Його стиль більш класичний, саме тому Ектора буває досить незвично бачити у футболках або у якомусь спортивному одязі. Але це теж частина його образу.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

На “МастерШеф” ми звикли бачити головного суддю у костюмах, які завжди з кожним разом ніби стають все краще й краще. Вбрання Ектора унікальні й завжди можуть передати його особистість та настрій.

Загалом чоловіча мода – це якийсь інший вимір, адже модельєри та дизайнери виробляють нові стандарти моди, яка постійно змінюється та стає більш вільною, оскільки зараз майже все є універсальним, тобто, оверсайз. А ось класика відходить потроху на другий план. Проте сорочки, класичні брюки та піджаки ніколи не вийдуть з моди та завжди будуть цікавити чоловіків.

Так, наприклад, Ектор слідкує за новими тенденціями і є великим прихильником модного і стильного одягу. Щоправда, іноді у нього бувають дивні вбрання. Адже він сфотографувався у ліфті в дуже дивному вбранні. Хіменес-Браво одягнув майку сірого кольору і дуже дивні джинсові короткі шорти, які більше нагадують жіночі.

Ектор у дивних шортах
Ектор у дивних шортах

По-перше, вони дуже короткі, по-друге, вони мають більш жіночну форму, хоча це шорти, які й мають бути однаковими, як жіночі, так і чоловічі. Тож, стиль шеф-кухаря країни іноді також буває незрозумілим і доволі нестандартним на вигляд.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?