Мурат Налчаджиоглу показав, як відпочиває з новою дружиною і дочкою від Ані Лорак: сімейна ідилія

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу став дуже відомим в Україні після бурхливого роману і шлюбу зі співачкою Ані Лорак, яка нині вважається справжньою зрадницею.

Коли Мурат закохався у Лорак, він був ще дуже молодим, саме тому його занадто сильно приваблювали молоді й красиві жінки. А Лорак завжди могла похизуватися своєю красою та неймовірним талантом. Ані зустрілась з Налчаджиоглу на курорті, і після цього їхні відносини почали розвиватися і набирати обертів. Справа затягнулась настільки, що це дійшло до весілля. Щасливі Ані та Мурат не стримували свого палкого кохання і могли всюди це демонструвати. Згодом у їхньому союзі народилась донечка Софія, яка стала для них неймовірним подарунком долі.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Але сімейне щастя не проіснувало настільки довго, як їм обом хотілося б. Оскільки у Лорак було багато роботи і саме через її постійну зайнятість Налчаджиоглу почав гуляти у клубах з іншими жінками. Одного разу це зафіксувала камера, і знімок було опубліковано у журналі. Звісно, жінка це побачила і спочатку намагалась терпіти, а потім подала на розлучення.

Так, крізь багато років Мурат нарешті зміг зустріти своє нове і справжнє кохання, це також виявилась українка, на ім’я Лілія Реус. Дівчина працює разом з турецьким красенем і має з ним багато спільного. Саме тому три роки тому вони зійшлися і з того часу не розлучалися.

Нещодавно Лілія і Мурат зіграли розкішне весілля і тепер вони є офіційно чоловік і дружина. Це неймовірно, адже кохання перемагає все. І їхні діти знайшли спільну мову. Тому, Мурат днями показав, як вони разом з дівчатами і з Лілією відпочивають біля басейну.

Сторіс Мурата
Сторіс Мурата

Щоправда, де саме, Налчаджиоглу не розповів, проте це й не важливо, адже видно, наскільки всі вони щасливі і задоволені власним відпочинком. Щасливе літо нової родини насправді дуже гарно впливає на стосунки Лілії та Софії.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.