65-річні Людмила Балан і Оксана Білозір показали, як по-різному можна виглядати в зрілому віці (ФОТО)

Жінки у будь-якому віці мають бути неймовірними в першу чергу для себе, аби дивлячись у дзеркало відчувати захват від себе та гордість. І це правильно, адже ми у себе одні.

Кожен вік має бути цінним для кожної дівчини, адже у підлітковому рубежі ми вивчаємо себе і лише починаємо формуватися. Знаходимось у пошуках свого стилю та поведінки. Тобто, лише вчимося входити у цей жіночий світ. Але згодом вже чудово володіємо багатьма секретами цього надзвичайного світу.

Людмила Балан

А от потім ми вже перетворюємося у справжніх леді, яким хочеться підкреслювати свою ніжність та особистість. Ми всі намагаємося у цьому віці 20+ реалізувати свої бажання, свої цілі, навчитися професіям та життю. Зустріти кохання і так, щоб на все життя. А потім вже після 30-ти майже кожної жінки наступає період сімейного затишного життя. А хтось ще й роботу поєднує.

Так, як, наприклад це робили Людмила Балан і Оксана Білозір. У жінок багато цікавого було у житті. Але вони завжди доглядали за собою та ніколи не дозволяли собі виглядати якось на так. Або не слідкувати за собою. Вони обидві публічні жінки, яким необхідно бути на висоті.

Зараз Людмила у свої 65 може і досі дозволити собі одягнути коротку сукню і вийти на сцену, адже вона виглядає дуже мініатюрною і значно молодше за свій справжній вік. А все через те, що вона дуже любить своє життя і себе. Тому не дозволяє собі виглядати погано.

Оксана Білозір

Теж саме стосується й Оксани Білозір, вона також завжди безперечно виглядає. Але має більш діловий стиль, адже вона не лише співачка, а ще й політична діячка і ця посада вимагає від неї серйозності.

Тож, у будь-якому віці жінки повинні залишатися доглянутими, красивими і стильними. Адже саме зовнішні фактори формують наше ставлення до самих себе, і це не секрет.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.