Власний спортмайданчик, дерев’яна веранда і доріжки з кам’яної кладки: Марічка Падалко показала свій будинок

Відома українська телеведуча Марічка Падалко дуже полюбилась українським глядачам і без неї вже важко уявити життя каналу 1+1, адже вона заповнює пустоти у родині ТСН.

Не секрет, що чим більший досвід і стаж ти маєш, тим більше ти заробляєш. Тому не дивно, що Марічка має власну квартиру та заміський будинок, в якому вона зі своєю родиною і друзями полюбляє відпочивати та просто проводити час з природою, вдихати свіже і дуже чисте повітря, яким наповнений простір навкруги. А оскільки будинок Падалко знаходиться біля лісу,  то чистого повітря там точно не бракує.

Телеведуча ТСН Марічка Падалко
Телеведуча ТСН Марічка Падалко

Заміський будинок телеведучої нагадує садибу, адже він весь зроблений з дерева. Це додає особливої атмосфери будинку. Як зсередини, так і зовні. Це досить цікавий дизайн, який своєю старовиною додає будинку певного настрою, який передає любов господарів до всього натурального.

Марічка доволі багато сил витратила під час того, коли будинок був у стадії будівництва, оскільки жінці було важливо, аби у її домі був комфорт і все необхідне для нормального життя. На думку Марічки, саме заміське життя є ідеальним для того часу, коли є певні проблеми і хочеться відпочити душею й тілом. До того ж таке життя є дуже екологічним і спокійним, без шумних сусідів та без зайвих клопотів, які є у місті, наприклад, без заторів і постійних гулянок.

Тож, варто сказати, що будинок Падалко є доволі багатим, адже там є власний спортивний майданчик, дерев’яна веранда, яка знаходиться на свіжому повітрі і дає змогу насолодитися видом. А також цікава кам’яна доріжка, яка є викладена у певному стилі.

Будинок Падалко
Будинок Падалко

Отже, Марічка має розкішний будинок біля лісу, немов у кіно. І варто нагадати, що майже весь період ковіду жінка разом з родиною провела саме там.

Схожі статті

Євген Кошовий з “Кварталу 95” вирішив схуднути й показав, що для цього робить: “Хейтери пишуть. Ми працюємо”

Зайва вага Євгена Кошового стала одним із головних предметів для жартів серед хейтерів та навіть фанатів шоумена. Але невже комік так різко реагує на гумор, якщо він направлений на нього?