Леся Нікітюк показала свою любов: чоловік у військовій формі та осяйній посмішці – все, як пані замовляла

Лесю Нікітюк справедливо вважають однією з найбажаніших холостячок країни, однак минуле в її стосунках, яке так майстерно приховувала, схоже, давно викрили.

Блогер Богдан Беспалов той ще пліткар, адже його YouTube-канал розповідає глядачам таємне минуле сучасних українських зірок, яке ви ніколи не могли дізнатися з вуст самих знаменитостей.

Беспалов запевняє, що успішну кар’єру на Новому каналі Леся отримала не власними силами, а за допомогою коханого, який “пропихав” її скрізь, де тільки можна. Сама Нікітюк майстерно вийшла з цієї ситуації, тому з гумором змогла висміяти дану інформацію, мовляв, аби публіка не вірила чуткам.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк показала свою любов: чоловік у військовій формі та осяйній посмішці

8 липня Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний відсвяткував свої 50 років. З цієї нагоди українські співаки, актори, блогери привітали військового у своїх соціальних блогах. Так, Леся Нікітюк оприлюднила світлину разом з Валерієм та підписала наявний кадр червоним сердечком, висловивши повагу, та прихильність до чоловіка.

Леся Нікітюк показала свою любов: чоловік у військовій формі та осяйній посмішці

Слава Дьомін розсекретив, що телеведучій подобаються чоловіки у військовій формі, а також їхня відвага, сила та мужність. Однак Валерій – чоловік одружений з жінкою Оленою вже понад 20 років та має дві доньки, тому на романтичні стосунки Леся Іванівна не претендує.

Нагадаємо, ексколега Нікітюк, волонтер Сергій Притула назавжди запам’ятає їхню співпрацю на шоу “Хто зверху?”, адже назвав жінку найкращою ведучою програми, з якою була найбільша синергія. Чоловік більше не повернеться в розважальну нішу, проте з багатьма телевізійниками залишився в хороших відносинах.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.