21-річний переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин заявив, що його кубок “віджали”: хто, чому і як

Роман Сасанчин молодий, цікавий, творчий, і дуже талановитий співак, який два рази переміг на українському і найпопулярнішому талант-шоу "Голос країни". Спочатку на дитячому сезоні, а потім і на дорослому.

Рома з дитинства йшов до того, щоб стати справжнім артистом. І завдяки його силі бажання і батькам, які були ладні зробити все, щоб мрія сина виповнилась, допомогли йому довести це не лише собі, а ще й всій Україні. Оскільки в 10 років Роман став зіркою телевізійного шоу, та ще й у команді Тіни Кароль.

Роман з дружиною
Роман з дружиною

Згодом Роман зростав і його популярність також, адже він почав виступати на різних концертах. І таким чином Рому пізнала вся країна, а його талант почав викликати ще більший інтерес. Тому, його сміливо можна вважати справжнім артистом.

Та коли Рома виріс, то його  популярність трохи впала і тому хлопець вирішив піти знову на “Голос країни”, аби довести собі що він насправді може знову стати таким відомим, як це було 10 років тому. Але за цей час у його життя багато чого змінилося. По-перше, він став чоловіком і батьком. А це дуже серйозні зміни у житті.

Тож, зараз Рома не лише артист, а годувальник своєї родини, тому для нього зараз дуже важливо підтримувати інтерес до себе і своєї особистості. Але про участь Романа у “Голосі” ніхто не забуває. І здається, ці заслуги тата подобаються її донечці Елізабет.

Річ в тому, що вона вирішила взяти у тата його переможний кубок з “Голосу країни” і просто з ним погратися. Дівчинка просто стояла і намагалася спробувати кубок на смак. І Сасанчин це сфотографував та цей момент.

Донька Сасанчина грається з його кубком
Донька Сасанчина грається з його кубком

Варто зауважити, що Елізабет вже дуже підросла і зараз виглядає зовсім інакше, адже вона зростає і змінюється щодня, адже діти ростуть дуже швидко та щодня відкривають в собі нові здібності та нові інтереси.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.