Катя Репяхова показала, з якими проблемами стикається Віктор Павлік у спортзалі: “Права майже не підіймається”

Віктор Павлік відомий український співак, життя якого завжди було цікавим для поціновувачів його творчості, оскільки особисте життя чоловіка достатньо бурхливе та мінливе.

Павлік – це той самий артист, який має шалений успіх серед слухачів, а також серед жінок, його особисте життя є доволі цікавим, оскільки він багатодітний батько,  а також законний чоловік молодої жінки, яка колись була його палкою прихильницею, але змогла перетнути це бар’єр та познайомитися зі співаком особисто. Тепер блогерка Катерина Репяхова є дружиною артиста, а також мамою його сина Михайла.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Звісно, велика різниця у парах може псувати їх та провокувати конфлікти у певних ситуаціях, але здається у Репяхової та Павліка все розвивається дуже гармонійно й добре. Вони мають спільні інтереси, їхнє життя наповнене на різні події та спільні подорожі й прийняття рішень. Але все ж таки їхні хобі та робота розділяються.

Наприклад, Катя є блогеркою та молодою бізнес-вумен, яка вже доволі давно навчилась вести свої справи без втручання чоловіка, хоча насправді мало хто це сприймає як щось серйозне, а дарма. Репяхова також не втручається у справи свого чоловіка, бо він є артистом вже багато років і точно знає як працює його сфера діяльності, в яку Катерині немає сенсу втручатися.

А от хобі у них є спільні – це спорт, Катерині це потрібно заради того, щоб вона могла підтримувати свою фігуру та зробити її кращою, а от Віктору спорт допомагає підтримати здоров’я. Адже останнім часом у нього насправді є невеликі проблеми з координацією.

Річ в тому, що у Павліка щось не те з правою рукою, вона у нього не підіймаєься повністю, можливо щось з м’язами не те. Але Павлік займається і працює над своєю проблемою.

Павлік пркашав свої проблеми зі здоров'ям
Павлік пркашав свої проблеми зі здоров’ям

Цю інформацію розповіла сама Репяхова у своєму інстаграмі, коли вони разом прийшли займатися у спортзал. І саме там Віктор займався з гантелями і якраз підпрацьовував праву руку.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?