Єгор Гордєєв показав свій “розкішний” відпочинок на дачі у мами: Нелю Шовкопляс не вразити таким розмахом

Єгор Гордєєв відомий український телеведучий, який став просто незамінним на каналі 1+1 та у "Сніданку". Насправді кращого партнера для Нелі Шовкопляс підібрати неможливо.

Гордєєв дуже любить свою роботу і віддається їй на мільйон відсотків, адже це справа, яка дуже глибоко сидить в його серці й душі. Він ніколи навіть і не думав змінювати свою роботу на якусь іншу. І це говорить про його відданість, яка стосується не лише роботи, а й життя. Адже всі свої людські якості ми проявляємо у роботі. Особливо, коли ця робота стосується людей та почуттів.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Гордєєв дуже органічно виглядає у кадрі, як з Нелею Шовкопляс, так і один, адже це його місце, саме тому він обрав свою професію не лише серцем, а ще й душею. Єгор дуже цікаво розповідає історії, він вміє знаходити підхід до людей і розмовляти з усіма однією мовою.

Гордєєв трудоголік, але і йому потрібен відпочинок, тим паче в умовах війни робота тележурналіста є значно складнішою, адже часто лунають повітряні тривоги та потрібно спускатися у сховище та вести ефіри звідти. А також змінився фокус інформації, з’явилися військові теми та саме вони спонукають ведучих відчувати набагато більше. Звісно вони виснажують ведучих і вони потребують відпочинку.

Тож, оскільки відпочинок за кордоном для багатьох зараз не в пріоритеті, тому деякі шукають альтернативу в Україні. Так, наприклад, Єгор показав, як він лежить на маминій дачі й насолоджується видом, запахами й матусиною турботою.

Відпочинок Єгора на дачі
Відпочинок Єгора на дачі

Насправді це відпочинок для душі, адже бути поруч з рідною людиною в такі важкі часи та відчувати любов і піклування про себе – це насправді неймовірно важливо. І до того ж насолоджуватися природою, дуже допомагає відпочивати тілом і душею.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.