Наталія Сумська відгуляла розкішне весілля і показала свій образ нареченої: неймовірно красива у сукні з фатою

Знаменита українська акторка Наталія Сумська змогла знайти своє щастя не з першого разу. Але у всьому є свої плюси. Наприклад, Наталія В'ячеславівна знову змогла стати нареченою.

Наталія Сумська — одна з тих жінок, які не можуть похизуватися єдиним шлюбом на все життя. І хоча подібні історії неймовірно романтичні, у закуліссі не завжди розгортається приваблива та щаслива картина. До своєї долі Наталія В’ячеславівна ішла доволі непростим маршрутом. Так, з майбутнім чоловіком Анатолієм Хостікоєвим вона познайомилася ще за студентських часів, але пара знайшла одне одного набагато пізніше.

Наталія Сумська приголомшила образом нареченої з фатою

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва показав свою машину
Наталія Сумська приголомшила образом нареченої з фатою

Спочатку акторка пов’язала своє життя з Ігорем Мамаєм. У цьому союзі народилася дочка артистки Даша. Але щастя уходило з рук, як вода крізь пальці. І хоча Ігор неймовірно кохав свою дружину, виразити це в шлюбі він не зміг. Пізніше чоловік неодноразово зізнається у тому, що Наталія В’ячеславівна була його найбільшим коханням.

Тим часом Наталія Сумська нарешті зійшлася з іншим головним героєм своєї історії. У Анатолія Хостікоєва на той момент було вже два шлюби позаду, син від попередніх стосунків та побудована карʼєра.

Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля
Наталія Сумська приголомшила образом нареченої з фатою. Весілля з Ігорем Мамаєм

Коли ця пара зійшлася, увесь шоу-бізнес нарешті побачив, що пазл склався. Обидва неймовірно вродливі, обидва талановиті та популярні, схожі характери та погляди на життя… У цих стосунках народився красень В’ячеслав Хостікоєв, який на даний момент також підкорює кіно та театр.

Наталія Сумська приголомшила образом нареченої з фатою

Своє особисте життя Наталія Сумська не обговорює та не демонструє на публіку. І тим не менш, своїх шанувальників зірка також не ображає і час від часу публікує через пресу контент, який може бути їм цікавий.

Оскільки зірка не є активною користувачку соціальних мереж, кількість такого матеріалу, звісно, обмежена. Однак, часом їхню відсутність компенсує рідна сестра артистки Ольга В’ячеславівна, яка обожнює показувати фанатам, якими вони з сестрою були і якими стали. Наталія такого підходу не схвалює, але сестри з повагою ставляться до різниці у їхніх поглядах.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.