Як виглядає вже не таємна дружина Олега Винника: давно не молода, але успішна, вродлива і загадкова

Лише нещодавно відомий український виконавець Олег Винник підтвердив свої стосунки з бек-вокалісткою Таюне. Багато років пара живе у щасливому шлюбі.

На українській естраді свою кар’єру Олег Винник влаштовує вже 16 років. За цей час він встиг побудувати навколо себе образ вічно закоханого холостяка, від якого сходять з розуму дівчата. І варто відмітити, що фанатська база Олега в Україні одна з найпотужніших.

Як виглядає вже не таємна дружина Олега Винника

Як виглядає вже не таємна дружина Олега Винника

Його не бажання говорити про особисте життя преса пов’язувала саме з небажанням втрачати увагу закоханих фанаток. Втім, сам артист неодноразово говорив, що не хоче, аби його популярність зростала через піар. Мовляв, його метою є підкорення естради саме талантом та хорошою музикою.

Але після початку повномасштабної війни в Україні багато чого змінилося. Зокрема, Олег та його бек-вокалістка Таюне зникли з інформаційного простору та не виходили на зв’язок більше року. Це лише підсилило чутки про те, що музиканти є непросто партнерами та колегами, але й подружжям.

Таюне
Як виглядає вже не таємна дружина Олега Винника

Власне, нещодавно це підтвердив і сам співак під час свого нового інтерв’ю. Чоловік зізнався, що саме завдяки Таїсії він на даний момент лікується та бореться за своє здоров’я.

Нагадуємо, що раніше поговорювали і про те, що у пари є син. Інформація цього роду також підтвердилася. Хлопець дійсно народився та виріс за кордоном і вже знаходиться у стадії отримання професії. Зокрема, свою долю Юліан вирішив пов’язати з математикою. Чи є у нього братики чи сестрички залишається загадкою. Втім, ексклюзивні кадри, якими поділилися папараці декілька років тому виявилися цілком правдивими. На них дійсно був Олег Винник разом зі своїм спадкоємцем під час відпочинку в Домінікані.

І якщо співак відреагував на вторгнення у його приватне життя досить бурхливо, то Юліан лише посміявся над журналістами та поставився до цього легко. Тим не менш, хлопець обирає не публічний образ життя і намагається максимально відгородитися від діяльності свого батька. Кар’єра ж його матері на даний момент знаходиться на паузі, адже Таюне намагалася стати сольною співачкою.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?