Маша Полякова похизувалася розкішним букетом квітів від бойфренда: пара на відстані підтримує романтику

18-річна донька відомої української співачки Олі Полякової Маша Полякова показала подарунок від коханого хлопця Артура, коли дівчина фарбувала волосся в салоні краси.

Музична виконавиця Оля Полякова навчає Машу не реагувати на публічний хейт, невдоволення та критику від аудиторії, проте нещодавній інцидент вийшов за всі рамки етичних меж.

Маша Полякова
Маша Полякова та Оля Полякова

Полякова заявила, що подаватиме заяву до суду через опублікований матеріал виданням “Главред”, який публічно принизив 18-річну Машу. Все через відео, де зіркова мама вирішила потренуватися з дівчиною на свіжому повітрі й на ньому видніється фігура її доньки. Матеріал містив некоректні вислови та образи в адресу Маші.

Артистка звернулася до видання та має намір за будь-яку ціну довести справу до кінця. Оля заявила, що такі ситуації за кордоном не допускаються, тому команду просто б “стерли”. Додала, що діти – то святе, тому зазіхати на них не має права ніхто.

Проте Маша Полякова не подає ознак ображеної дівчини, тому продовжує активно вести власний блог, показувати буденність та ситуації з життя. Цього разу Полякова вирішила пофарбувати волосся та показалася в кріслі майстра салону краси, де на неї чекав приємний сюрприз. Марія отримала в подарунок розкішний букет рожевих троянд від коханого Артура. Навіть, коли хлопець не поруч, він намагається дивувати кохану знаками уваги.

Маша Полякова похизувалася розкішним букетом квітів від бойфренда

Нагадаємо, що Оля Полякова та Вадим Буряковський вже мали змогу познайомитися з потенційним зятем. Батьки підтримали дівчину у виборі її хлопця, тому не заперечують в продовженні їхніх стосунків. Сама Маша теж знайома з родичами Артура й додала, що мама бойфренда досить привітна та мила, проте тато дещо серйозний.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?