Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан похизувалася відпочинком у Каннах – у відкритому образі та окулярах

Турагентка Анна Богдан в медійному світі запам'яталася як дівчина, яка обожнює емоції, екстремальні види відпочинку, відкривати нові місця світу та ділитися досвідом з публікою.

Фахівці зі сфери обслуговування можуть надати правильну консультацію туристу, коли власними очима побачили популярні туристичні місця. Анна Богдан після останнього організованого туру сонячною Туреччиною на цьому не зупинилася і вже оприлюднила нові кадри з іншої локації.

Анна Богдан
Анна Богдан похизувалася відпочинком у Каннах

Так, Богдан поширила світлини у відкритому літньому образі, чорних протисонцевих окулярах, капелюшку з квітковим орнаментом в знаменитому куточку Франції, в місті на березі Середземного моря – Каннах. Дівчина оприлюднила відео місцевого колориту від будівель, смачну піцу, чисте море, пляж, пальми та неймовірні квіти, які доводять, що Францію вважають країною романтики.

“Один день Каннах”, – зазначила в дописі Анна.

Лише пару днів тому переможниця реаліті-шоу “Холостяк-11” Анна Богдан замилувала погляд аудиторії новою світлиною з Варшави, де постала в розкішному літньому костюмі рожевого кольору, який відразу припав до ока підписникам.

Таким чином, сторінка Анни Богдан перетворюється на своєрідний тревел-блог з показом популярних визначних місць, країн і їхніх будівель, природи та пляжів.

Нагадаємо, що Анна Богдан отримала впізнаваність завдяки участі та перемозі на проєкті “Холостяк-11” телеканалу СТБ. Стосунки з холостяком Михайлом Заливако інтенсивно розвивалися й після шоу, однак дівчина за власної ініціативи закінчила їхню історію кохання, не повідомивши, чому прийняла таке кардинальне рішення.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.