“Мальчішнік вже не той”: Кацурін показав, як пройшов його парубоцький вечір перед весіллям з Дорофєєвою

Михайло Кацурін відомий український ресторатор, який має досить цікаве особисте життя, яке стало дуже публічним. Адже зміни у його житті прогриміли на всю країну і стали однією з найобговорюваніших тем.

Кацурін досить цікавий чоловік, який до всього підходить з креативом, адже він є відомим ресторатором закордонної азійської кухні. Він дуже цікаво все влаштував у своєму житті, адже займається улюбленою справою, а також має відношення до шоу-бізнесу. І має гарних друзів із зіркового оточення. Найліпшим другом для Михайла є тревел-блогер Антон Птушкін, який, власне, й був на цьому парубоцькому дні.

Михайло Кацурін влаштував квест для підписників
Михайло Кацурін

До самого весілля пара молодят не афішувала жодних планів чи подій, адже вони не хотіли ділитися своїми новинами з публікою. І лише днями у своєму профілі в Instagram Кацурін опублікував серію фотографій, на яких зафіксований останній день його холостяцького життя після розлучення з Дашею. Свій парубочий вечір обранець Дорофєєвої вирішив провести з користю для оточення. Він святкував у компанії своїх зіркових друзів. Серед них були ліпший друг Антон Птушкін, бізнесмен Влад Буйвол та блогер Артемій Сурін.

Благодійність цього заходу залежить у тому, що компанія чоловіків відправилися у Чернігівську область, й саме там вони власноруч демонтували зруйнований окупантамии будинок, аби на його місці можна було побудувати новий. Серед розваг: приготування плову на вогні, катання на екскаваторі й тракторі заради нового майбутнього нашої країни.

“По перше, він більше не мальчішник, а парубоцький вечір.По-друге, дивовижний тренд цієї війни – видобувати користь з будь-якої події й сюрприз, який зробили мені друзі – гарний приклад. Замість класичної для такого приводу вечірки, хлопці зняли в оренду екскаватор, трактор з причепом, заколабились із districtone.foundation і відвезли мене на Чернігівщину демонтувати зруйнований окупантами будинок, щоб на його місці було побудовано новий” – написав під постом Михайло.

Насправді таких парубоцьких вечорів ніхто з публічних людей ще не робив, і вчинок Кацуріна та його відомих друзів дійсно неймовірно заслуговує уваги.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.