Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав, як проводить час з донькою: “Ходимо в лікарні”

Роман Сасанчин молодий, перспективний і дуже талановитий співак, який у свої 21 встиг не лише стати відомим, а ще й завести родину.

Рома здається дуже чемним, сором’язливим та спокійним молодим парубком, адже саме таким він двічі показався на проєкті, на “Голосі країни” Сасанчин був двічі. Спочатку у 10 років, а згодом у 19 років. Обидва рази він довів, що він найкращий артиси та приніс перемогу команді Тіни Кароль.

Роман Сасанчин змінив роботу музиканта на дещо інше
Роман Сасанчин

І хоча артистка пообіцяла йому допомагати, творчий шлях Романа є доволі складним. В шоу-бізнес важко потрапити, це факт. Але Сасанчин з усіх сил намагається це зробити, адже такий талант точно не має права пропадати. Просто йому потрібна допомога.

Та здається, Роман вже її знайшов. Річ в тому, що його повністю не влаштовувало його життя. Адже хлопець не займався музикою, не співав, не стояв на сцені, а просто писав пісні іншим людям, щоб хоч якось бути причетним до творчості. Але цього Романові було замало, бо в душі він співак, а не лише автор.

Тому в один момент було прийнято рішення. Що він залишається вдома сам і намагається змінити своє життя та життя своєї родини, яка його підтримала і не стала заважати. Тому певний час дружин Сасанчина Іванна з дочкою жили у Польщі.

Але нещодавно родина возз’єдналася. Рома випустив кліп на нову пісню і тепер присвячує вест час родині, яку давно не бачив. Співак показав, як він гуляє з Елізабет, а також розповів, що донечка захворіла, й вони навіть ходили до лікаря.

Сасанчин з дочкою і дружиною вдома

Певно, на дівчинку так впливає зміна клімату, бо в Україні він геть інший. Та все це дрібниці, оскільки головне те, що тепер родина Романа може разом гуляти своїм чудовим районом Києва.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.