Мільярдер Захур забрав колишню дружину Камалію з України та зробив її щасливою: влаштував справжній рай

Найбагатша співачка України Камалія повідомила про подорож, в яку відправилася разом зі своїми дітьми та колишнім чоловіком. Як проводить час родина?

Декілька місяців тому відома українська співачка Камалія повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. Причина розставання оголошена не була, але йому передував конфлікт артистки зі старшою донькою багатія, яка народилася у його попередньому шлюбі.

Мохаммад Захур забрав Камалію та дітей до Іспанії

Сторі Камалії
Мохаммад Захур забрав Камалію та дітей до Іспанії

При цьому пара повідомила про те, що буде продовжувати виходити в світ ви разом, а також проводити час з дітьми, щоб їхні доньки не відчували на собі наслідки розладу у взаєминах батьків.

Однак, шанувальники вже починають схилятися до того, що насправді пара не наважилася розлучитися. Співачка та багатій не просто постійно разом, але й взаємодіють настільки близько та ніжно, що складається враження, ніби в них наступив другий медовий місяць.

Наприклад, нещодавно Камелія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, в якому показала, як вони всією сім’єю ідуть на курорт. Зіркова родина обрала для цих цілей Майорку.

Батьки у ролику їдуть спереду, а дівчата розважаються ззаду. Усі члени родини одягнені доволі легко, а також виглядають цілком щасливими. Причому артистка встигла засвітити розкішний салон автомобілю, в якому вони пересувалися.

Нагадуємо, що пара перебувала у шлюбі рівно 20 років. Майбутнє подружжя познайомилася на приватному заході. Побачивши світловолосу співачку, пакистанський бізнесмен прийняв рішення запросити її на власний день народження. Досить швидко між ними закрутилися романтичні відносини, а потім сталося стрімке весілля.

Однак, батьки чоловіка не отримали новин про зміни в особистому житті свого сина. Так, Захур не розповідав йому, що розлучився зі своєю попередньою дружиною та знайшов кохання в особі українки. Через 10 років у зіркового подружжя народилися двійнята. Артистка була вимушена зробити процедуру екологічного запліднення, а перед нею прооперувалася в США.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.