З’явився, не забарився: Потап показався на вулицях Одеси, поки Настя Каменських живе одна під Києвом

Відомий український продюсер та репер Потап з'явився в Одесі та розповів про свій досвід, отриманий у місті, яке знаходиться на березі Чорного Моря.

Як відомо, на момент початку повномасштабної війни Потапа разом зі своєю дружиною, матір’ю та тещею знаходився далеко від Батьківщини. Зіркова родина відпочивала в Іспанії, і лише через півроку Настя Каменських повернулася додому. Чого не можна було сказати про Олексія, який неодноразово потрапляв у скандал у зв’язку зі своїми переміщеннями по світу.

Потап показав, до якої жінки завітав без дружини Каменських і вразив зізнанням
Потап з’явився в Одесі та розповів, якою була його ніч

Аудиторія хотіла бачити Олексія вдома, разом з іншими українцями, які потерпали від атак та боролися за незалежність. Врешті-решт, остаточно повернутися в Україну Потап наважився лише 2023 року.

Потап з’явився в Одесі та розповів, якою була його ніч

Тривалий час його дружина Настя Каменських знаходилася у себе вдома на Київщині наодинці. Артистка захворіла, довго лікувалася, пережила скандал, пов’язаний з наявністю у чоловіка імовірної коханки, а також постійно піддавалася критиці зі сторони підписників.

Олексій тим часом після повернення затримуватися вдома не поспішає. Так, нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені в Одесі.

Примітно, що саме останні декілька днів для цього міста ледь не найскладніші за увесь період війни.

Про це написав і сам Потап у дописі до фотографій. Зірка зізнався, що вночі було неймовірно гучно, а витримати морально подібні речі — це велика хоробрість та сила волі.

Примітно, що у коментарях під публікацією артиста велика кількість користувачів вирішили підтримати його та були раді побачити репера на півдні України.

Нагадуємо, що за офіційною версією Олексій не міг повернутися на початку 2022-го через хворобу: продюсер спочатку переніс коронавірус, а потім декілька місяців лікував параліч обличчя. Після цього рапорт повернувся, але одразу після закінчення зйомок виїхав. Сам Потап зізнавався, що знаходиться на гастролях, гроші з яких направляє на благодійність.

Тим не менш, публіка поставилася до даних заяв з великим скептицизмом. Навіть подейкували, що Настя Каменських та Потап розлучилися і саме тому продюсер не повертається.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.