Плід справжньої любові: 36-річна Настя Каменських приховала свій округлий живіт та вразила зізнанням

Відома українська співачка Настя Каменських зробила нову публікацію, якою неабияк заінтригувала власних шанувальників. Чи дійсно артистка може бути вагітною?

Любов фанатів Насті Каменських полягає не тільки в тому, що вони з нетерпінням чекають на кожну нову композицію від співачки, а також підтримують її в усьому. Шанувальники дружини Потапа багато років мріють почути від неї заповідну новину. Мова йде про вагітність артистки.

Каменських завжди говорила про те, що любить дітей. Вона швидко знаходить спільну мову з маленькими слухачами, багато фотографується з ними, а також бере участь у найрізноманітніших благодійних акціях, які стосуються саме дітлахів.

Настя Каменських приховала свій округлий живіт

Настя Каменських втекла від свого чоловіка Потапа
Настя Каменських приховала свій округлий живіт

Але про свого малюка все ніяк не заговорить. Часто знаменитості не поспішають повідомляти про цікаве положення з огляду на те, що вагітні жінки доволі вразливі. Та й сильна увага до жінки, яка виношує свого первістка може тиснути та ставати причиною тривог. А тому зіркові сімейства зазвичай повідомляють про майбутні поповнення або за декілька тижнів до пологів або вже після них.

Саме цією логікою керуються шанувальники, які намагаються розпізнати ознаки вагітності у Насті Каменських. Як от нещодавно артистка знову приховала свою фігуру від зайвих очей. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постала у чорному костюмі. На тлі поле та блакитне небо. А талію артистки від підписників приховують жовті квіти, рука та одяг.

Нагадуємо, раніше Потап та Настя Каменських часто говорили з журналістами на тему появи дітей. Зокрема продюсер зізнався, що мріє стати багатодітним. Натомість Настя не могла поділитися думкою стосовно того, коли вона планує стати мамою, але завжди говорила про те, що довіряється у цьому питанні Господу.

На даний момент у Олексія є лише син. Андрія Потапенко йому народила попередня дружина Ірина Горова. Хлопець дорослішає на очах і на даний момент вже зростом зі свого батька. Мати його просто обожнює, сестра з Андрієм завжди знаходиться на гумористичній ноті, а батько допомагає в усьому.

Схожі статті