“Процес цінніший за результат”: чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав, як і з ким провів вихідний день

Арсен Мірзоян відомий український співак, життя якого повністю змінило талант-шоу "Голос країни". Там, чоловік не лише здобув нову професію, а ще й знайшов кохання всього життя.

Відомо, що до знайомства з Антоніною, Арсен був одружений на жінці, яку звати Анна. Саме вона народила чоловікові двох синів і саме з нею він прожив багато років у Запоріжжі. Здавалося б їхня родина була щасливою та надійною. Але життя дуже дивна і непередбачувана річ, яка може змінитися вмить. Власне, так сталося й для родини Мірзоян. Адже В один момент співак вирішив, що він більше не може нікого обманювати та пішов від першої дружини.

Як зараз заробляє Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян з дружиною

Тоня спочатку не хотіла бути тією жінкою, яка увела чоловіка з родини, але сила почуттів до Арсена була набагато сильніше і вони стали парою. Тепер це вже кілька років офіційне подружжя, вони мають спільну донечку Ніну, яка дарує їм радість від батьківства і велике щастя просто від того, що вона в них є.

Як гарні батьки Тоня й Арсен намагаються проводити багато часу з донькою, але за останні півтора року артист не мав багато часу на час з родиною, адже тривалий час Антоніна з Ніною були за кордоном через війну в Україні. Але зараз чоловік  знаходиться вдома і його життя стало набагато яскравішим через присутність родини поруч.

Днями чоловік показав, як гарно і з якою користю він проводить час з маленькою Ніною. Вони разом на кухні вирішили приготувати домашню піцу. Донька артистів сама замішувала тісто під чуйним керівництвом свого батька.

Звісно, для дівчат дуже важлива увага тата, оскільки це дуже сильно впливає на формування її особистості в майбутньому. І дуже чудово, що Арсен це розуміє і намагається приділяти Ніні багато уваги та своєї особливої батьківської любові.

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?