Дружина Влада Ями показала їхні умови життя в США: сон в палатці посеред пустелі, де багато хижаків

Після втечі за кордон Влада Ями з родиною на початку повномасштабного вторгнення, багато пересічних громадян висловили своє невдоволення та обурення, мовляв, українські чоловіки нині боронять нашу країну.

Знаменитий хореограф Влад Яма не приховує, що на початку повномасштабної війни йому вдалося перетнути межу кордону та вирушити на чужину. Так, прихисток танцівник з дружиною та сином знайшли саме в Сполучених Штатах Америки.

Втім, як хореограф не намагався повернути лояльність української аудиторії, в нього це не виходило. Він донатить на потреби ЗСУ, висловлює слова підтримки українцям, веде власний фронт в соціальних мережах, влаштовує благодійні майстер-класи, однак деякі його дії взагалі доводили громадян до ще більших обурень, ніж вони були.

Влад Яма та його дружина Ліліана стануть батьками вдруге
Влад Яма та його дружина Ліліана

Знайшовши на смітнику валізу, яку викинули сусіди, знаменитість хотів відправити до українських героїв, мовляв, вже не порожньою. Проте користувачі соціальних мереж обурено висловилися, що такій допомозі захисники точно не зрадіють.

Також підтримка, яку словесно висловлював хореограф теж натикалася на хейт через невдало підібрані світлини та підпис до них із закликом “триматися”, адже за відповідями підписників, в Америці зараз “найважчі часи”.

Нещодавно дружина знаменитості Влада Ями Ліліана оприлюднила відео з відпочинку на території США, про який вони з сином Леоном так мріяли. Вони опинилися в самісінькій пустелі серед каньйонів, а спати вночі вирішили в наметі. Багато хижаків, яких цікавить смачна їжа людей, не злякали родину, тому вони провели час на свіжому повітрі.

Дружина Влада Ями показала їхні умови життя в США

“Дібралися до місця ночівлі. Ми з Лео так мріяли колись тут опинитися. Спати у пустелі, серед каньйонів. Їжу брати до палатки не рекомендується, може заповсти змія. А також багато інших хижаків тут, кого може зацікавити наша їжа”, – розповіла Ліліана.

Дружина Влада Ями показала їхні умови життя в США

Тепле багаття, смажені сосиски, зірки на небі та пустиня навколо – неймовірна атмосфера для спільного відпочинку з дитиною, аби мати змогу її зацікавити та відірвати від буденності.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.