Невістка Софії Ротару звела її вічну молодість нанівець: як дружина сина легенди поставила свекруху на місце?

Легенда української естради Софія Ротару завжди інтригувала публіку секретами своєї молодості, яка зараз здається просто вічною. Та чи це так насправді?

Софія Михайлівна завжди славилася прекрасними зовнішніми даними, які їй подарувала сама природа. На відміну від більшості сучасних знаменитостей зірка не зверталася до косметологів та пластичних хірургів, а підкорювала аудиторію тим, чим нагородив її Господь.

З часом шанувальники помітили, що артистка майже не старіє. Поки її зіркові колеги трансформувалися та ставали помітно зрілими жінками, Софія Михайлівна взагалі не змінювалася. Ще 20 років тому фанатки буквально влаштували полювання на секрети збереження молодості, якими користуються артистка. І лише зараз зрозуміло, що велику роль у цьому зіграла генетика, адже Софія Михайлівна має масивні лицьові кістки. Завдяки цьому її обличчя не піддається сильні деформації, а правильний догляд за шкірою дав можливість уникнути зморшок.

Софія Ротару вразила молодим виглядом невістки

Софія Ротару похвалилася онуком-красенем
Софія Ротару вразила молодим виглядом невістки

Примітно, що наречену син Софії Ротару Руслан Євдокименко колись обрав, наче взявши за приклад свою матір. І раніше глядачі звертали свою увагу на те, що жінки схожі між собою. Процес старіння в них також відбувається однаково: Світлана здається лише вродливішою та доглянутішою з роками.

Софія Ротару вразила молодим виглядом 
невістки. Зліва направо: Ауріка Ротару, Руслан Євдокименко, Світлана Євдокименко, Софія Євдокименко, Софія Ротару та Анатолій Євдокименко

Так, сім’я поділилася родинними знімками, на яких можна побачити і зіркову невістку. Примітно, що Світлана не надто активна в соціальних мережах, а тому спостерігати за нею важко. На кадрах дружина Руслана виглядає просто приголомшливо, хоча має доволі скромний макіяж.

Нагадуємо, що неодноразово Софія Михайлівна говорила про те, що сім’я є для неї найбільшою цінністю. Невістку вона прийняла з розпростертими обіймами, а пізніше Світлана стала її стилістом та вдихнула нове життя у сценічну кар’єру зірки. Навіть якщо в родині відбуваються конфлікти, то публіка про це ніколи не дізнається, адже усі її члени ревно ставляться до питань приватності та ніколи не зачіпають сім’ю у своїх інтерв’ю.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?