Русалка-віагрянка: Надія Мейхер похизувалася формами в просторому сарафані, з якого дуже вдало спала бретелька

Надія Мейхер – відома українська співачка та акторка, яка ще багато років тому заслуговувала шалену любов та прихильність своєї широкої аудиторії.

Мейхер ніби народилась зіркою, оскільки вона завжди себе поводила дуже впевнено та ніби ніколи не соромилась. За часів “ВіАгри” жінка була однією з найяскравіших учасниць. Навіть коли жінка пішла з колективу, про неї ніхто не забував і її завжди вважали частиною цього гурту. Проте в якийсь момент жінка переросла цей етап і захотіла розвиватися самостійно.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

І варто сказати Надії це вдалося і доволі гарно. Вона стала ще й відомою акторкою, яку у світі кіно поважають та цінують її професійні навички. А це дуже важливо. Мейхер люблять режисери, бо з нею дуже легко працювати, вона все робить з першого разу і здається, що її талант є природженим, адже таких професіоналів мало.

Жінка завжди вважалась однією з найпривабливіших українських артисток, оскільки Надія має яскраву зовнішність. Карі очі, темне волосся, доглянуту шкіру та фігуру. А все це не може не привертати до себе уваги. Особливо, від чоловіків, саме тому у жінки багато прихильників.

І з кожним роком Надя лише розквітає, вона стає ще гарнішою, бо докладає ще більше зусиль для того, щоб зберегти свою красу та молодість. Жінці це вдається, оскільки вона все ще залишається привабливою та красивою. Можна навіть сказати, що в Наді немає конкуренток серед її вікової категорії, оскільки вона є легендою, яка досі дивує.

Так, наприклад, нещодавно жінка знову змогла здивувати своїх прихильників. Річ в тому, що жінка вирішила зробити нову цікаву фотосесію для себе. Мейхер була в цікавому образі, немов русалка, яка просто гуляє пляжем. Це виглядає дуже ніжно, оскільки співачка одягнена у білий просторий сарафан, що додає образу цікавості й таємності.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.