Як зараз виглядає акторка, яка зіграла Ольгу Миколаївну у народному серіалі “Свати”: втратила всю красу

Серіал "Свати" – став одним з найулюбленіших серед пострадянського простору, оскільки він про звичайне життя, про родинні цінності, про любов, пригоди та життєві істини.

Цілих сім сезонів ми спостерігали за пригодами родин Ковальових та Будько. Їхні відносини особливі, вони ніби постійно сваряться через онуків та просто між собою, але в будь-яких випадках горою стають одне за одного та виборюють справедливість. Це серіал можна передивлятися вічно, бо він легкий, цікавий та життєвий.

Кадр з серіалу Свати

Одну з головних ролей зіграла відома російська акторка Людмила Артем’єва. Їй дістався персонаж Ольги Миколаївни Ковальової – мами Макса і дружини Юрія Анатольовича. Ця жінка тримала все у своїх руках, але іноді давала слабину та піддавалась Іванові Будько. Вона сильна, незалежна, любить сперечатися, але добра і весела в душі. Ольгу Миколаївну полюбили всі глядачі, бо це неймовірно виконана роль. І за це варто сказати дякую самій акторці Артем’євій.

Вже багато років жінці заборонений в’їзд до України через політичні питання. Отже, вже давно зрозуміло, що продовження “Сватів” не буде ніколи. Самі ж актори розділилися на 2 табори, українці підтримують країну, а росіяни мовчать і ще деякі з них набираються нахабності поливати брудом улюблену онуку Анну Кошмал за її чітку позицію. Але Людмила обирає просто мовчати.

Акторка рідко стала з’являтися на публіці, проте нещодавно вона засвітилась на прем’єрі нової стрічки, де виконала головну роль. 60-річна Артем’єва постала перед камерами й публікою у довгій червоній атласній сукні. А от замість довгого каштанового волосся, з яким її звикли бачити телеглядачі, Людмила показалась з короткою стрижкою та сивим кольором волосся.

Людмила Артем’єва зараз

Це доволі незвичайний образ для акторки, проте вона не молодшає і їй варто відповідати своєму віку та бути справжньою і більш чесною зі своїми прихильниками, яки у росії залишилося багато.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.