Потап і Настя Каменських відгуляли розкішне весілля та повідомили про вагітність: наречена сяє від щастя

Відомий український продюсер та репер Потап повідомив про те, що вони з дружиною Настею Каменських рушили на весілля до друзів. Тож як це було?

Як відомо, Настя Каменських обожнює влаштовувати весілля. Так, про її одруження з продюсером Потапом аудиторія дізналася саме завдяки такому святу. Подружжя влаштувало торжество у київському лісі, фотографії з якого ще довго блукали мережею, адже фанати не могли повірити у дійсність, що розгорталася їхніх очах.

Потап і Настя Каменських відгуляли розкішне весілля

Але пізніше зірки дізналися, що насправді це було не весілля, а святкування його річниці. Побралися вони набагато раніше у Лас-Вегасі, а церемонія була закритою. Щоб затвердити своє кохання, зіркова пара прийняла рішення кожного року влаштовувати таке собі весільне свято, щоб нагадати світу про свої почуття. 2021-го пара не змогла реалізувати свою традицію через пандемію, а пізніше почалася війна.

Потап і Настя Каменських відгуляли розкішне весілля

Звісно, пара з великим задоволенням приходить і на церемонії друзів. Наприклад, нещодавно продюсер оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені на одному з таких торжеств. Потап поділився, що побралися їхні товариші.

Потап і Настя Каменських відгуляли розкішне весілля. Скріншоти stories, які публікував на особистій сторінці Потап

Особливість заходу полягала в тому, що його організатори об’єднали церемонію одруження з гендер-паті. Наречена виявилася вагітною, а тому пара вирішила дізнатися стать дитини прямо під час фуршету. До речі, з’ясувалося, що новоспечене подружжя очікує на дівчинку.

Олексій Потапенко показав і реакцію своєї коханої дружини, яка буквально сяяла від щастя.

Нагадуємо, що останні декілька років шанувальники особливо сильно тиснуть на артистку щодо питання материнства. Раніше Настя Каменських відповідала доволі стримано, зізнаючись, що мріє народити дитину, але не знає, коли це станеться, і не планує цього наперед. Мовляв, у цьому питанні пара покладається на волю Господа. Але 2023-го зірка відповіла на подібні закиди доволі гостро, розставивши межі та підкресливши, що це їхня з Потапом особиста справа.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.