Молодий і в соняшнику: Володимир Зеленський показав світлину, як виглядав до президентства – діловий в костюмі

До президентства Володимир Зеленський мав спокійне розмірене життя, професію гумориста та не знав, як зміниться його доля після рішення стати головою держави у 2019 році.

Пересічні громадяни України завжди будуть пам’ятати Володимира Зеленського прекрасним актором, гумористом, коміком, який дарував посмішку своїми ролями у “Вечірньому кварталі”. Кар’єрний шлях артиста розпочався з участі в командах КВК, а в останній з них під назвою “95-квартал” Зеленський був капітаном команди.

Згодом ця команда почала давати свої концерти на українському телебаченні. Тому, у 2005 році було прийняте рішення створити своє шоу “Вечірній квартал”, де Володимир Зеленський реалізувався як успішний актор, режисер та автор жартів.

Володимир Зеленський у Кварталі
Володимир Зеленський показав світлину, як виглядав до президентства

Президент України Володимир Зеленський брав участь у виробниці багатьох українських кінофільмів та серіалів, де сам грав провідні ролі. Найбільше з них публіці запам’яталися: “Я, ти, він, вона”, “8 перших побачень”, “Кохання у великому місті”.

Непоганий успіх приніс російсько-український комедійний серіал “Свати”, де Володимир Зеленський був сценаристом. Можна стверджувати, що до політичної сфери чоловік мав успішне творче життя, утім, зараз все кардинально змінилося.

Так, в соціальній мережі Instagram фан-клуб Володимира Зеленського оприлюднив світлину щасливого чоловіка до його президентства, адже на фото він у чорному діловому костюмі позував на камеру, посміхаючись на фоні українських соняшників.

Наразі голова нашої країни має дещо втомлений вигляд, адже йому не вистачає сну, нормального відпочинку та часу проведеного з сім’єю. Після перемоги України Володимир Зеленський спершу прагне поїхати в Крим, адже дуже хоче побачити море.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.