І без Вакарчука щаслива: Христина Соловій взяла на руки малюка, якого першою оцінила Соня Плакидюк

Відома українська співачка Христина Соловій показала шанувальникам, як виглядає її пухнастий улюбленець. Чотирилапий красень підкорив навіть Соню Плакидюк.

Тільки-но Христина Соловій з’явилася на сцені, як публіка її ніжно полюбила. А зазвичай такі почуття до виконавців супроводжується бажанням влаштувати їхнє особисте життя. Фанати сміливо припускають, з ким у зірки можуть бути любовні взаємини та з нетерпінням очікують на новини про весілля, народження дітей, тощо.

Христина Соловій підвʼязала стрічками білу сукню з корсетом
Христина Соловій показала фанатам свого улюбленця

Христина Соловій у цьому випадку не є виключенням. На момент її появи в українському шоу-бізнесі вона була дуже юною і так само як і зараз неймовірно привабливою та талановитою жінкою. Не важко припустити, що залицяльники у неї були не тільки серед прихильників творчості, а й серед колег. Зокрема дівчину підозрювали у романі з її наставником Святославом Вакарчуком.

Здавалося вони б стали ідеальною парою. Але артистка неодноразово спростовувала дані чутки. Тим більше, що у Святослава Вакарчука на той момент була дружина.

Христина Соловій показала фанатам свого улюбленця

Але їхня співпраця закінчилася, дороги розійшлися. Довгоочікуване зізнання у романі з артистом фанати так і не отримали. Натомість Христина пішла далі, не менш захопливою дорогою. Наприклад, зараз її активно сватають у пресі до Сергія Жадана, який не так давно повідомив про те, що розлучається зі своєю другою дружиною.

На питання про імовірні стосунки з поетом Христина Соловій відповідає доволі жорстко, мовляв, не збирається обговорювати з журналістами своє особисте життя. Зірок вже бачили під час їхньої прогулянки під руку, вони постійно проводять робочий час разом: на концертах і на літературних зустрічах, що вже й казати кліп, в якому знаменитості цілуються!

Але за офіційною версією, Христина все ж таки самотня. І єдине близьке їй створіння, яким вона хизується в соціальних мережах — це улюблений кіт.

Так, співачка показує його шанувальникам доволі часто, адже любить свого пухнастика. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці новий знімок з ним та привітала користувачів з Днем кота. Серед перших зірок, які вподобали дану публікацію опинилася фотограф Соня Плакидюк.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.