Високі, стрункі та з виразними поглядами: Камалія показала, як виросли її дочки-двійнята від мільярдера Захура

Як відомо, найбагатша співачка України Камалія у шлюбі з мільярдером виховує двох дочок. Дівчата вже знаходяться у підлітковому віці і ростуть неймовірними красунями.

Відома українська співачка Камалія мріяла стати матір’ю більше 10 років. У шлюбі з пакистано-британським бізнесменом їй вдалося досягти усіх бажань, окрім однієї — народити здорову дитину. Пара не полишала надії привести на світ спадкоємця, хоча бізнесмен не наполягав на цьому і взагалі був готовий до того, що співачка може і не подарувати йому малюка.

Камалія показала, як виросли її дочки-двійнята

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Камалія показала, як виросли її дочки-двійнята

Захур неодноразово говорив про те, що в нього вже є діти і він не бачив гострої необхідності у пологах, але бажання своєї дружини поважав і підтримував її на цьому шляху. Пара втратила двох ненароджених дітей, а згодом наважилася на процедуру екологічного запліднення. Підготовку до цього Камалія проходила в Сполучених Штатах Америки, де пропонувалася.

Після цього вона таки змогла виносити діток і до того ж двійнят. На світ з’явилися прекрасні дівчата, які отримали імена Арабелла та Мірабелла. До материнства Камалія ставиться доволі серйозно та суворо виховує дочок. Зокрема вони відвідують заняття з гімнастики, конного спорту, вивчають іноземні мови і вчаться бути леді.

Натомість батько просто любить провести з ними час, а також постійно їх балує.

Після 24 лютого дівчата були евакуйовані до Великобританії до своєї старшої сестри. Разом з ними відправився і батько. І лише через півтора року родина, здається, знову возз’єднується в Україні.

Зокрема на особистій сторінці артистки соціальній мережі Instagram дівчата почали з’являтися набагато частіше. Нещодавно Камалія оприлюднила у своєму мікроблозі нову фотографію з дочками, на якій вони постають доволі дорослими та дуже вродливими.

Красуні одночасно і схожі, і неймовірно різні. Особливо привертає увагу, наскільки в них відрізняються погляди та вирази обличчя.

Нагадуємо, що за офіційною версією, на даний момент Камалія та її чоловік проходять через процес розлучення, але нещодавно співачка прокоментувала стосунки з бізнесменом і заявила, що вони і не разом, і не окремо.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?