Любов чи ілюзія? Камери підловили французький поцілунок Ані Лорак і Філіпа Кіркорова в губи (Відео)

Знаменита російська співачка Ані Лорак свого часу неабияк інтригувала публіку своїми стосунками з Філіпом Кіркоровим. Що між ними було насправді дізнайтеся в нашій статті.

Історія дружби Ані Лорак та Філіпа Кіркорова розпочалася з Євробачення. Саме російський поп-король свого часу створив для української колеги номер та образ, які підкорили Європу та майже подарували учасниці перемогу. Кароліна зайняла друге місце, але для українців тоді була найпершою.

Ані Лорак на Євробаченні
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Вже на той момент у артистки активно розвивалися стосунки з турком Муратом. Здавалося, абсолютно в усіх сферах свого життя Лорак досягла блискучого успіху. Робочі взаємини з Кіркоровим плавно переросли у доволі близькі. І в якийсь момент аудиторія помітила настільки сильну хімію між ними, що було важко повірити, ніби в її серці живе турецький бізнесмен, а не артист.

Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Згодом на екрани вийшов доволі незвичайний відеокліп, який став базою для чуток про те, що Філіп був закоханий в українську співачку. В ньому присутній відеоряд, де артисти довго цілуються в губи, а пристрасть між ними неможливо не помітити.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Кароліна була вимушена неодноразово відповідати на питання журналістів стосовно цієї близькості, яку вони з Філіпом Бедросовичем виставили на публічний огляд. І кожен раз Лорак не може відповісти, чи було щось між ними, як би натякаючи: якби не було, то сказала б одразу.

Скоро у дружби Ані Лорак та Філіпа Кіркорова буде ювілей — 20 років. Обидва за цей час пережили безліч неймовірних речей: народження дітей, весілля, хрещення, тощо. Але й не обійшлось без скандалів, які здатні розбити серце.

9 років тому Філіп Петро сович підтримав свою подругу, коли та зрадила батьківщину та не змогла одразу ж визначитися зі своєю позицією. Подейкують, що цього разу він не тільки підставив своє плече, але став частково винуватцем того, що Кароліна назавжди стала ворогом для своїх співвітчизників. Неодноразово в мережі з’являлася інформація, що саме Кіркоров вмовив її не відмовлятися від російської естради та грошей, вочевидь зробивши висновок, що війна закінчується швидко, а Кароліна може втратити заробітки.

У той самий час близьке оточення Філіпо говорило про те, що він і сам не підтримує війну, але бізнес та мільйони для нього набагато важливіші за чужі життя.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.