Джамала відгуляла гучне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої: рибка з декольте до пупка

Знаменита українська співачка Джамала засвітилася на розкішному торжестві, яке було влаштовано на честь двох люблячих сердець. Хто побрався?

Джамала — це співачка, яка ніколи не інтригувала своїх шанувальників драмами в особистому житті. Здавалося її неможливо заскочити під час флірту з якимось чоловіком, побачити у її спілкуванні з колегами щось більше і те, що виходить за межі робочої етики.

І як не дивно, не дивлячись на велику любов аудиторії до співачки, її ніколи не хотіли ні з ким звести.

Джамала поділилася свіжими кадрами з весілля

Джамала відгуляла весілля
Джамала поділилася свіжими кадрами з весілля

З часом стало відомо, що в її житті з’явилася дуже важлива людина. Правозахисник Сеїт-Бекір Сулейманов поселився у серці артистки і згодом став її чоловіком. Пара влаштувала розкішне татарське весілля та вже два рази стала батьками.

Війна, як відомо, також не вплинула на якість їхніх стосунків, хоча пережити розлуку було важко. Після 24 лютого Сусана (справжнє імʼя співачки) евакуювала дітей за кордон. Хлопчики залишилися жити з тіткою в Туреччині, а сама зірка рушила в концертний тур Європою.

Сеіт-Бекір залишився в Україні, хоча спершу був виїзним серед двох маленьких спадкоємців. Але відповідальність перед своїми співробітниками, а також діяльність спонукала його до того, аби залишитися в країні, яку він завжди підтримував.

2022-й став для пари феноменальним. Попри неймовірні складнощі, біль та втрати, на долю випали також доволі приємні моменти. Наприклад, знайомство з подружжям Байден, червоні доріжки в Сполучених Штатах Америки, тощо. До речі, сама Джамала стала найпершою зіркою, яка віддала гроші українцям зі своїх благодійних концертів і взагалі першою взяла в свої руки цю ініціативу.

Зараз же родина знову разом. Наприклад, нещодавно Джамала засвітилася з чоловіком на весіллі близької людини. Артистка обрала для торжества розкішну червону сукню-пліссе, а також показала молоду наречену, яка віддала дань моді “old money”. Дівчина постала у легкій шовковій сукні з глибоким декольте, відкритими плечами та повною відсутністю будь-якого декору у вигляді вишивки, мережива чи фатіну.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.