Соломія Вітвіцька з ТСН показала круглий животик і розповіла про поповнення: не від екс-чоловіка Кочаткова

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька заінтригувала мережу новими кадрами. Що відбувається в особистому житті знаменитості та чи планує вона стати матірʼю?

Тільки-но неймовірна Соломія Вітвіцька потрапила на українські екрани, здавалося, що надовго в холостячках вона не затримається. Красуня полонила серця глядачів своєю харизмою, доброзичливістю, ніжним поглядом та почуттям такту. Втім, заміж вона вийшла через багато років за режисера Влада Кочаткова, який, як згодом з’ясувалося, не міг впоратися з популярністю своєї дружини. За 8 років стосунків у пари так і не з’явилися діти.

Розставання було максимально важким для обох. А Влад та Соломія протягом року відвідували сімейного психотерапевта з метою врятувати свою родину. На початку 2021-го телеведуча вирушила в одиночну подорож Сполучені Штати Америки, а повернувшись, повідомила про розставання з благовірним.

Соломія Вітвіцька заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Пара розійшлася феноменально мирно. Через декілька місяців Вітвіцька повідомила, що вони продали спільну квартиру та гроші поділили навпіл. Але піти з життя телеведучої Влад Кочатков не наважився. Він продовжив її супроводжувати на різноманітних заходах, зустрічав її в аеропортах і навіть дарував на свята квіти, адже іншого чоловіка в її житті на той момент ще не було.

Через численні букети аудиторія навіть гадала, що насправді пара не розійшлася, а Влад намагається повернути палкі почуття своєї екс-супутниці і зійтися з нею.

Натомість Соломія Вітвіцька поки що радіє змінам в особистому житті своїх подруг. Наприклад, нещодавно її добра знайома народила третю дитину, про що Вітвіцька повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Соломія Вітвіцька повідомила про поповнення

Але також не забула заінтригувати і своїх шанувальників, показавши себе з кругленькою талією.

Соломія Вітвіцька заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Цікаво, що Соломія поки що повністю присвячує свій час або роботі, або друзіям, яких в неї дуже багато. Вітвіцька не відмовляє собі у численних подорожах, спілкується з доволі різними людьми і насолоджується життям знаменитості.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.