Лозовицька в сукні нареченої показала обличчя хлопця та натякнула на весілля – холостяк Топольський не радіє

Переможниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька більше не приховує нові стосунки, нарешті засвітила обличчя коханого та їхні щирі поцілунки.

Модель Катерина Лозовицька після закінчення знімань проєкту зізналася, що не мала на меті стати відомою. Основною ціллю участі в шоу “Холостяк-12” стала велика жага для пошуку свого жіночого щастя.

Так, стало відомо, чому стосунки переможниці проєкту та холостяка цього сезону не продовжилися поза камерами. Катерина Лозовицька пресі відверто розповіла, що їй хотілося мудрого чоловіка, зрілого та дорослого. Дівчині не вистачало уваги, підтримки, романтики та зацікавленості її життям, а сам Алекс Топольський навіть не міг запам’ятати, де у його ще тодішньої коханої проходили знімання.

Катерина Лозовицька
Лозовицька в сукні нареченої показала обличчя хлопця та натякнула на весілля

Після всього пережитого, модель Катерина Лозовицька нарешті повідомила про нового хлопця у квітні цього року, обличчя якого не наважувалася показувати на просторах соціальних мереж. Тепер дівчина більше розповідає про свого бойфренда та ділиться новими щасливими світлинами та відео.

Нещодавно модель замилувала погляд підписників соціальної мережі Instagram новим романтичним відео зі спільної подорожі. Парочка в міцних обіймах та в палких поцілунках насолоджувалася одне одним в самому серці Парижа, на фоні вечірньої Ейфелевої вежі, яка додала ще більше романтизму в кадрі.

На оприлюдненому відео Катерина Лозовицька була одягнена в ніжну білу сукню з паєтками, як та наречена, а хлопець дівчини обрав для прогулянки білий світшот, чорні джинси та чорні з білою підошвою легкі кросівки.

Користувачі вже мають змогу роздивитися уважніше обличчя нового хлопця Катерини Лозовицької, а також в коментарях радіють за пару, бажають їм щастя, безмежної любові та висловлюються, як вони гармонійно виглядають разом.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.