66-річний Павло Зібров показався з 26-річною красунею: дружина Марина знає про любов чоловіка до неї

Відомий український виконавець Павло Зібров вийшов в світ разом з улюбленою дочкою та отримав почесну нагороду. Як усе відбувалося та за що подякували артисту?

Спілкуватися з журналістами дочка Павла Зіброва почала не так давно. 3 роки тому красуня дала маленьке інтерв’ю, в якому розповіла про те, що влаштувалася на роботу у свого батька і тепер допомагає йому просуватися в соціальних мережах.

Після цього на дівчину звалився небувалий хейт. Здебільшого глядачів збентежила її репліка про те, що вона всього досягнула сама. Мовляв, якщо вона працює на свого батька, то і мови про подібне не могло йти.

Павло Зібров показався з 26-річною красунею

Павло Зібров
Павло Зібров показався з 26-річною красунею

Але з часом її стосунки з аудиторією стали набагато теплішими. Діана все більше завойовує любов публіки і не боїться бути справжньою.

В особистому житті у дівчини також все добре. У цьому питанні вона переганяє інших зіркових синів та дочок. Але часто на людях її все одно супроводжує саме батько, а не обранець. Наприклад, нещодавно Павло Зібров засвітився разом зі спадкоємицею на церемонії.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram виконавець поділився, що отримав Орден “Золотого Тріумфального Сокола”. Почесну нагороду артисту вручила Президія Асамблеї ділових кіл. Зазвичай, її вручають за заслуги перед суспільством, благодійну діяльність, вагомий внесок у зміцнення української державності, активну миротворчу діяльність та інше.

На знімку, який зробили під час заходу поруч з артистом стоїть його доросла дочка Діана, яка взялася за піар батька і досягла в цьому певних успіхів. А от дружини Марини поруч не було помітно.

Варто відмітити, що жінка взагалі здебільшого надає перевагу приватному образу життя, хоча і не боїться камер, уваги та питань, які поступають від журналістів. Власне, Марина доволі просто реагує і на одкровення від свого чоловіка, які Павло Зібров час від часу собі дозволяє під час спілкування з пресою.

Чоловік неодноразово заходив у такі теми, що у частини глядачів можуть почервоніти вуха від почутого. Але пара доволі відкрита і навпаки готова ділитися будь-яким досвідом.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.