Сергій Жадан і Христина Соловій разом зустріли добрий ранок: а одягнені ніби з вечірки повернулися

Історія Сергія Жадана і христини Соловій почалась з кліпу "Юність", де вони зіграли пару закоханих людей. Були обійми, поцілунки та неймовірно проникливі погляди одне на одного.

Вже кілька місяців в медіа просторі обговорюють роман Соловій і Жадана, оскільки саме після кліпу “Юність” Сергій вирішив розлучитися після 15-ти років спільного сімейного життя. І це спровокувало велику хвилю пліток про новий етап у стосунках артистів.

Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жаданом
Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жадано

Проте самі співаки не коментували свої відносини. Навіть після того, як їх помітили прихильники під час прогулянки за ручку у кущах. Христина лише одного разу висловилась про своє особисте життя. Тоді вона сказала, що ніколи не обговорювала своє особисте і не збирається цього робити, бо вона не вважає це важливим для світу.

Після того, як їх застукали під час прогулянки Христина і Сергій разом почали презентувати його книгу “Птах”. Це виглядає досить романтично, але врешті-решт вони не випромінюють певної пристрасті одне до одного на публіці. Соловій поводиться дуже стриманою, а Сергій не проявляє жодних романтичних позивів.

Згодом в їхньому спільному репертуарі ще з’явилися виступи на концертах, але там вже Жадан обіймав Христину за талію, що давало приводи прихильникам думати, що між артистами насправді існує роман, який вони не хочуть виставляти на загал, якщо він, звісно, існує насправді.

Попри всі чутки і наклепи Соловій і Жадан продовжують виходити разом у публічний світ. Наприклад, сьогодні вони разом заранку запросили всіх поціновувачів творчості Жадана на презентацію його артбуку у Жовтневий палац”, де буде присутня й Христина.

Під фото Жадан написав “Доброго ранку”, але їхні вбрання виглядають так, ніби вони повернулися з вечірки, бо це дуже нарядно.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.