Обранець Злати Огнєвіч Андрій Задворний змінив свій образ: відростив волосся як у батюшки (ФОТО)

Андрій Задворний – переможець романтичного українського шоу "Холостячка". Йому вдалося по-справжньому завоювати серце співачки Злати Огнєвіч, яка вже встигла розчаруватися в своєму виборі.

Задворний в минулому був одружений і має донечку, але крізь кілька років сімейного життя його родина розпалась. І з того самого часу Андрій ніби почав заново себе шукати, адже розлучення завжди змінює саму людину, його життя і відношення до протилежної статі.

Андрій Задворний показав, як виглядає його донька не від Злати
Андрій Задворний

Андрій почав багато працювати, а згодом пішов на “Холостячку”, оскільки це не лише просто проєкт про кохання, а ще й психологічна і внутрішня трансформація. І вона також допомогла Задворному змінитися. Але судячи з того, як він вчинив зі Златою після шоу, показує, що він не надто сильно пропрацював свої внутрішні проблеми.

Але після розставання з Огнєвіч, Андрій точно змінився, оскільки він познайомився з новими людьми, відчув себе популярним і цікавим для публіки й продовжує досі підтримувати інтерес від аудиторії. Тому для нього постійно важливо щось в собі змінювати.

Відомо, що чоловік ходить в спортзал, займається благодійністю і продовжує розвивати власний бізнес. А також чоловік часто змінює свої зачіски, які є постійно різними. Так, наприклад, днями чоловік показав свою нову зачіску, яка незабаром стане ще довшою.

Річ в тому, що Андрій відростив дуже довге волосся, яке стало у нього ще й злегка кучерявим. Раніше чоловік збирав волосся у хвіст, але зараз вони стали набагато довшими і вже не падають на очі, тому він вирішив їх розпустити і таким чином зробити собі новий імідж.

Нова зачіска Задворного

Варто визнати, що новий стиль пасує колишньому Злати Огнєвіч і якщо він ще стане відпускати волосся, це буде виглядати дуже стильно і сучасно.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.