Вбрані в унікальні вишиванки: як Володимир та Олена Зеленські патріотично святкували День Незалежності (ФОТО)

День Незалежності України – унікальне свято для кожного громадянина своєї держави, який розуміє ще більшу цінність нашої свободи після початку повномасштабного вторгнення.

На часи правління Президента України Володимира Зеленського припало чимало складних життєвих випробувань для нього та для всієї країни. Проте він зміг довести, що залишається вірним своєму народу, своїй державі та докладатиме максимум зусиль, аби наблизити її до перемоги.

24 серпня багато українських медійних особистостей публічно привітали свою неньку зі святом. Традиційний патріотичний одяг став символом для святкувань цього надважливого дня. Так, Володимир та Олена Зеленські показали, які образи підібрали, аби з’явитися на публіці.

Володимир Зеленський з коханою дружиною
Як Володимир та Олена Зеленські патріотично святкували День Незалежності

Так, подружжя святкувало День Незалежності України в унікальних українських вишиванках. Перша леді обрала сорочку з ручною вишивкою, за основу орнаментів якої було взято рушники Сумщини. Президент України обрав сорочку, на якій символічно вишитий тризуб біля серця.

Українські пересічні громадяни залишилися у захваті від патріотичних образів президентського подружжя, адже своїм прикладом вони надихнули теж приміряти свої вишиті сорочки та висловити свою любов до рідної неньки.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський перебуває при посаді Президента України з 2019 року. Перша леді Олена Зеленська зізналася, що ніколи не прагнула йти в політику, була зовсім далекою від даної сфери, однак рішення свого чоловіка стати лідером країни підтримала. Розповіла, що коханий не радиться з нею в питаннях державного правління, утім, вважає це правильним, адже її знань, аби надати мудрі поради Володимиру недостатньо.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.