Він цілує їй руки, а вона тішиться: Володимир Зеленський публічно проявив свої ніжні почуття до першої леді

Знайти кохання важко, але можливо. І це доводить президентське подружжя Олени й Володимира Зеленських, адже вони пів життя провели разом, переживали різні періоди, але до сьогодні впевнено тримаються за руки і крокують далі.

Насправді кохання, яке демонструють Володимир та Олена захоплює, адже воно справжнє, це не гра на камери, адже коли журналісти документують їхні романтичні моменти, вони взагалі не бачать нічого навколо, бо знаходяться у своїй атмосфері. Але коли спостерігаєш за їхніми поглядами та дотиками, розумієш, що кохання крізь роки можна пронести й зберегти його таким чистим, щирим та міцним.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські

Бути впевненим у своєму партнері на всі 100% неможливо, але можна бути впевненим у собі й робити все так, як би ти хотів бачити стосовно себе. Адже ми всі дзеркалимо одне одного, тим паче у сімейних та романтичних стосунках. Тому, якщо ви хочете, щоб вас поважали, поважайте людину поруч, якщо хочете ніжності, будьте самі ніжними, проявляйте все, чого хочете отримати у відповідь.

Прояви кохання президента
Прояви кохання президента

За півтора року повномасштабної війни увага до родини президента України стала більш прикутою, ніж це було раніше, оскільки пані Зеленська почала виходити у світ на регулярній основі.  І вона демонструє в тому числі й своє ставлення до чоловіка. Це можна почути, але ще можна й побачити в її очах. Там написано все, ніжність, гордість, підтримка, кохання.

Звісно, на публіці Володимир та Олена намагаються не демонструвати сильні прояви ніжності, але маленькі романтичні деталі завжди присутні.Взяти за руку, обійняти за талію, поцілувати, поправити зачіску, подивитися один на одного і посміхнутися, розуміти одне одного без слів – це все називається коханням.

Володимир Зкленський цілує руку першій леді на публіці
Володимир Зкленський цілує руку першій леді на публіці

Наприклад, вчора, на Майдані незалежності Володимир не стримав ніжності й поцілував руку своєї першої леді. Звісно, Олені це було приємно і важливо, тому вона в цей момент щиро посміхнулась, а пильні ЗМІ підхопили цей романтичний момент.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.