Малолітні майбутні закохані: Полтавська вразила схожістю з малим Остапчуком – не впізнаєш, що то вони (ФОТО)

23-річна дружина знаменитого шоумена та телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська поділилася з користувачами мережі архівною дитячою світлиною й порівняла себе з малим Остапчуком.

Для Катерини Полтавської почався новий та зовсім інший етап життя, адже до стосунків з українським ведучим Володимиром Остапчуком її ім’я ніколи не звучало в заголовках новин та не цікавило пересічних громадян.

Сама Катерина раніше зазначала, що не вела публічних буднів, не знімала відео в соціальні мережі та не любила фотографуватися в профіль. Стосунки з Володимиром стали для неї одними з серйозних та важливих в її особистому житті. Вона зізналася, що не слідкувала за медійним чоловіком, не знала про його минуле з колишніми жінками, тому при особистому знайомстві в неї не було якогось поганого враження про зірку.

Катерина Полтавська
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Нещодавно 23-річна журналістка Катерина Полтавська вирішила поділитися зі своїми підписниками блогу соціальної мережі Instagram її дитячою архівною світлиною та свого чоловіка Володимира Остапчука. На фото обом по 7 років і що цікаве, вони дуже схожі одне на одного, тому в дорослому віці вони можуть так гармонійно виглядати в статусі пари.

Володимира Остапчука по його дитячій світлині майже не впізнати, проте Катерина Полтавська у своєму 23-річному віці рисами дуже нагадує себе маленьку.

Малолітні майбутні закохані: Полтавська вразила схожістю з малим Остапчуком

Нагадаємо, що Володимир Остапчук до стосунків з Катериною Полтавською двічі розлучився. З першою колишньою дружиною Оленою Войченко він зміг порозумітися заради виховання двох дітей, однак з другою колишньою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк на мирні перемовини йде. Вся річ у тому, що у них залишився спільний будинок під Києвом, який Остапчук, схоже, що ділити з Горняк не збирається.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.