Падалко показала трьох малих дітей та молодого чоловіка – як модель в червоній сукні в надійних обіймах (ФОТО)

Українська телеведуча Марічка Падалко цінує проведені моменти з чоловіком Єгором Соболєвим, який нині перебуває в лавах ЗСУ та оприлюднила їхню родинну архівну світлину.

До початку повномасштабної війни знаменита ведуча Марічка Падако зізналася, що сварилася з чоловіком Єгором Соболєвим, який попереджав про можливий початок воєнних дій на території України. Розповідає, що в сучасних реаліях вона не могла уявити, що таке можливо, тому той ранок 24 лютого згадує, як страшний сон.

Раніше знаменитість повідомила, що її сімейний статус змінився у зв’язку з підвищенням чоловіка по службі, тому тепер вона офіційно є дружиною офіцера. Відомо, що Єгор Соболєв народився на території російської федерації, але у 2004 році отримав українське громадянство, а нині відстоює її право бути вільною та незалежною.

Марічка Падалко із чоловіком
Марічка Падалко та чоловік Єгор Соболєв

Попри свій статус багатодітного батька, Єгор ще у 2021 році пройшов військові збори в одній з бригад та отримав спеціальність “стрілець”, а сам контракт з теробороною чоловік підписав за півроку до початку повномасштабного вторгнення.

Так, українська ведуча ТСН на телеканалі “1+1” Марічка Падалко нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася архівною світлиною з підписниками з фотосесії для журналу Viva. На обкладинці глянцевого видання зірка 12 років тому позувала з трьома маленькими дітьми в червоні довгій сукні та в обіймах свого чоловіка Єгора Соболєва.

Падалко показала трьох малих дітей та молодого чоловіка

Щасливе сімейство було разом, не приховувало своєї родинної ідилії від суспільства та ділилося своїми секретами з подружнього життя. Нині Марічка Падалко згадує ті часи з посмішкою, а ще з нетерпінням чекає повернення свого чоловіка Єгора Соболєва додому з радісними новинами з фронту.

Схожі статті

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.