Як зараз виглядає кохання всього життя Могилевської: колись був довголицим красенем з чорною шевелюрою

В одному зі своїх інтервʼю Наталія Могилевська назвала бізнесмена Єгора Долініна коханням усього свого життя. Чому так склалося і як чоловік виглядає зараз?

Коли вперше стало відомо про роман Наталії Могилевської та Єгора Долініна, фанатки прекрасно розуміли співачку, адже вона вступила у роман з доволі привабливим чоловіком. Довголисий, з добрим поглядом та смоляно-чорного кольору шевелюрою він здавався доволі надійною і при цьому романтичною натурою. В цілому, це не було хибним враження. Саме з ним Наталія Могилевська вперше зрозуміла, що хоче стати матір’ю, і це при тому, що у чоловіка і так підростало троє дочок.

Як зараз виглядає кохання всього життя Наталії Могилевської

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
Як зараз виглядає кохання всього життя Наталії Могилевської

Але на заваді щастю стала кар’єра Наталі Могилевської. Єгор не міг звикнути до того, що артистка усю себе віддає та присвячує сцені. Він дуже ревнував її до шоу-бізнесу і часто це ставало найбільшою проблемою у їхніх взаєминах. Через це вони навіть розставалися.

Наталія дуже старалася знайти баланс, і їй навіть вдавалося це робити, але врешті-решт через 5 років стосунків закохані вирішили, що необхідно зупинитися.

Як зараз виглядає кохання всього життя Наталії Могилевської

Згодом красень все ж таки знайшов своє щастя в особі дівчини Аліни. Коли на обкладинках з’явилися фотографії з їхнім весіллям Наталії Могилевській почали приписувати ревнощі. Все зайшло настільки далеко, що співачка звернулася до журналістів з проханням не намагатися дізнатися її реакцію на одруження її колишнього.

Як зараз виглядає кохання всього життя Наталії Могилевської. Єгор Долінін зі своєю дружиною Аліною 

А зараз Єгор потрапляє до преси лише у бізнес-колонках. Разом зі своєю дружиною він активно розвиває підприємство і ділиться досвідом.

Майже 30 років Долінін поєднував ролі генерального директора, маркетолога і менеджера з персоналу. Але нарощення обсягів виробництва і збільшення команди не залишилося не поміченим. Зараз сімейство ще більш успішне, ніж колись.

Голова Єгора покрилася сивиною, він став рідше голитися, але так само виглядає неймовірно інтелігентно, зібрано та аристократично.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.