Ксенія Мішина вразила публіку виглядом своєї бабусі: жінка з доброю посмішкою – знову все сімейство разом

Українська акторка Ксенія Мішина після того, як показала публіці своїх батьків, які приїхали з окупованого Криму, вирішила показати ще й свою бабусю, яка вразила своїм доглянутим зовнішнім виглядом.

Відомо, що перша героїня романтичного проєкту “Холостячка” Ксенія Мішина родом з Севастополя, тому роки свого дитинства згадує з особливою теплотою. Після початку війни росії та України батьки Мішиної не хотіли покидати рідні стіни, тому проживали на території окупованого Криму далі.

Ксенія Мішина розповідала, що для неї ця тема була однією з найскладніших, адже, попри все, вона продовжувала любити своїх батьків та дуже чекала зустрічі з ними. Підкреслила, що в Криму проживає достатньо свідомих громадян, які при референдумі обов’язково проголосують за Україну, однак знайшлися й ті, хто перебуває під сильним впливом російської пропаганди.

Холостячка Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Відома акторка зізнавалася, що в Криму у неї залишилося достатньо знайомих, які видаляли листування з нею, адже це могли прочитати.

Нещодавно знаменитість показала тепле родинне відео з відпочинку з Ізраїля зі своїм татом, своєю мамою, а також з сином Платоном. Цього разу холостячка вирішила вперше показати вигляд ще й своєї бабусі. Так, акторка поділилася останнім днем з їхнього відпочинку біля моря, адже днями настане перше вересня, тому син Платон має повертатися до школи.

Героїня нашого матеріалу в останній вечір відпочинку вирішила сповна насолодитися компанією своїх рідних, тому оприлюднила таку теплу та щиру світлину зі своєю бабусею. Жінка зачарувала власною осяйною посмішкою та доглянутим зовнішнім виглядом користувачів соціальної мережі Instagram.

Ксенія Мішина вразила публіку виглядом своєї бабусі

На фото Мішина позувала в помаранчевій яскравій футболці з написом, а її бабуся в яскравому верху з різноколірним орнаментом. Життєрадісність, щира посмішка, молода доглянута шкіра – все це властиве бабусі відомої української акторки.

Схожі статті

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.