Володимир Зеленський з дружиною та дитиною на руках щасливі позують на фото – дівчинці пощастило з батьками

Президент України Володимир Зеленський не поспішав одружуватися з Оленою Кияшко, адже шлюб у нього викликав асоціацію зі швидким народженням дітей, утім, наші думки ладні швидко матеріалізуватися.

Так, майбутня дружина Володимира Зеленського Олена Кияшко зізналася, що була байдужою до залицянь чоловіка, а її серце взагалі належало іншому. Ба більше, сам Володимир ніколи не приховував, що був видним хлопцем та ніколи не мав проблем із завоюванням уваги протилежної статі.

Однак кохання ладне змінити нас, нашу свідомість та поведінку, тому закоханий Володимир Зеленський почав завойовувати увагу дівчини, яка підкорила його з першого погляду.

Чк виглядають батьки Зеленських
Володимир Зеленський з дружиною Оленою Зеленською

Хороша подруга Олени Зеленської, акторка “Кварталу-95” Олена Кравець раніше зізнавалася пресі, що жінка не любить публічності, тому посада її чоловіка стала для неї справжнім викликом. Проте вона наскільки любить Володимира, що переступила через власні страхи та підтримала у його рішенні.

Володимир Зеленський з дружиною та дитиною на руках щасливі позують на фото

Нещодавно фан-клуб правлінця України Володимира Зеленського оприлюднив його архівну світлину. На фото Володимир та Олена молоді та щасливі тримають доньку Олександру, яка з’явилася на світ у 2004 році.

Так, для зіркової пари дівчинка Саша стала першою дитиною, тому саме завдяки їй подружжя вперше відчуло смак батьківства. Цікаво, але Володимир Зеленський не хотів поспішати з дітьми, утім, його думки тоді наче матеріалізувалися.

Олександра Зеленська зростала просто копією коміка та актора її батька Володимира Зеленського. Успішно дебютувати дівчинка змогла, підкоривши свого татка та глядачів на шоу “Розсміши коміка”, вигравши гроші. Однак далі покинула стежку шоу-бізнесу та вступила до київського вишу на юридичну спеціальність.

Олександра Зеленська з батьками

Олена Зеленська зізналася, що повномасштабне вторгнення дуже вплинуло на її стосунки з чоловіком та на його зв’язок з дітьми. Родина бачиться вкрай рідко, оскільки поважна посада потребує багато сил Володимира та його перебування на робочому місці. У першої леді живе світла надія, що всі труднощі, які припали на їхню долю зможуть лише зміцнити всю її сім’ю.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.