Син вже вищий за маму, а доньки – неземної краси: Марічка Падалко показала дорослих дітей від Соболєва

Відома українська телеведуча Марічка Падалко зворушила мережу новою родинною світлиною з її вже дорослими дітьми, однак для повної картини потрібен ще голова сімейства.

Так, стало відомо, що українському захиснику, чоловіку Марічки Падалко Єгору Соболєву нарешті дали довгоочікувану відпустку на початку серпня, який нещодавно отримав нове звання – офіцера ЗСУ.

Сім’я без вагань вирішила провести час з користю на спільному відпочинку в Карпатах, а ще запланувала родинну фотосесію, аби закарбувати в пам’яті ці щасливі моменти з їхнього дозвілля.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Зі слів знаменитості, кадрами з чоловіком вона пишається найбільше, однак з великої поваги до захисників України та їхніх жінок і дітей, які не мають такої можливості, не стала постити дані світлини, тому залишила їх в сімейному фотоальбомі.

Проте вирішила показати теплі фотографії з трьома вже дорослими дітьми від чоловіка Єгора Соболєва. Так, помічаємо, що 15-річна Марія та 13-річна Катерина просто неймовірна копія зіркової матусі, а 16-річний Михайло змужнів та став вищим за саму Марічку.

Кадри, окрім щасливих облич родини, наповнені живим колорит природи, адже сім’я позує на дерев’яному містку, де навколо видніється зелене озеро та густий зелений ліс.

У дописі Марічка зазначила, що рішення зробити сімейну фотосесію прийшло не для висвітлень у ЗМІ, а просто тому, що хотілося зафіксувати час проведений разом, оскільки ніхто не знає, що буде з нами завтра і яким виявиться для всіх наступне літо.

Телеведуча розповіла, що ще місяць тому запропонувала дітям зробити пам’ятну фотосесію, на яку вони погодилися без вагань, утім, в день самих фотознімань почалося багато питань, мовляв, чи довго це буде, чи справді їм це потрібно, а скільки триватиме позування для світлин по часу.

Однак результат перевершив всі очікування. Вся сім’я наскільки захопилася процесом спільної фотосесії, що не хотіли, аби дана мить закінчувалася. Марічка Падалко публічно подякувала фотографу Олесі Мороз, яка вдало спіймала щасливі емоції героїв своїх світлин та є справжнім професіоналом своєї справи.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.