“Дівчинка виросла”: Падалко показала вигляд доньки в дитинстві від захисника Соболєва – а тепер підліток

Відома українська телеведуча Марічка Падалко зворушила публіку привітанням з днем народження доньки Катерини від захисника Єгора Соболєва, яка 1 вересня зустріла свої 13 років.

Марічка Падалко наразі жінка захисника України Єгора Соболєва, який пішов захищати гідність, честь та змогу жити на своїй землі з початку повномасштабного вторгнення російської федерації.

Нещодавно журналістка змогла по-справжньому замилувати погляд підписників соціальної мережі Instagram новою родинною фотосесією у зв’язку з тим, що голова сімейства на початку серпня отримав таку бажану відпустку.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Марічка зізналася, що прийняте рішення зробити фотознімання в Карпатах було не для того, аби висвітлити нові фото для преси, а для того, аби закарбувати в пам’яті теплі та щасливі моменти разом.

Цього разу відома телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала кадри з дитинства своєї доньки Катерини, якій 1 вересня виповнилося 13 років. Так, знаменитість не може повірити у те, що вона відтепер мама трьох зовсім різних за характером підлітків.

Розповіла, що в День знань перед нею міг стояти непростий вибір. Марічка мала вирішити, чи йти святкувати з сином початок нового навчального року або ж поїхати та привітати доньку. Утім, рішення цієї ситуації доля взяла у свої руки, адже школа Михайла розпочинає офлайн навчання 11 вересня:

“1 вересня я могла мати складний вибір, де я маю бути: востаннє просувати сина в школу в Києві чи привітати з днем народження доньку в Празі. Міхіна школа мені все полегшила. Вони виходять в офлайн 11 вересня. Тому, я приїхала до Катрусі”.

В наступній своїй розповіді телеведуча оприлюднила зліва милий кадр маленької Катерини, а справа вже дорослу дівчинку, яка так само не зрадила своїм смаковим вподобанням та їсть тортик.

Падалко показала вигляд доньки в дитинстві від захисника Соболєва

Нагадаємо, що нещодавно Марічка Падалко поділилася з українцями радісною новиною. Зірка отримала новий статус завдяки здобуткам чоловіка Єгора Соболєва. Тепер телеведуча стала дружиною офіцера.

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.