Звершилося: Потап нарешті взяв на руки малюка після чуток про вагітність Насті Каменських (Відео)

Знаменитий український репер та продюсер Потап зробив декілька кадрів з маленьким хлопчиком та потішив соціальну мережу своєю взаємодією з малюком.

Щастя батьківства знаменитий український репер Потап пізнав 15 років тому. Тоді у артиста народився перший та єдиний син Андрій. І хоча Олексій неабияк любить свою дитину, родину це не врятувало. Коли хлопчик був досить маленьким батько пішов з родини. Олексій знайшов своє щастя з Настею Каменських, яка не може похизуватися тим, що подарувала коханому спадкоємців.

Потап заінтригував мережу теплими кадрами з малюком

Олексій Потапенко розповів, як наближає Перемогу
Потап заінтригував мережу теплими кадрами з малюком

Примітно, що саме ця тема зазвичай найбільше цікавить фанатів пари. Потап та Настя разом вже багато років, але так і не наважилися на спільних дітей. Олексій не приховує, що хотів би багато дітлахів і відкрито говорить про своє бажання стати багатодітним. Натомість співачка зізнається, що воліла б народити, але поки не знає, коли це станеться. Причину бездітності обидва не пояснюють, а артистка здебільшого посилається у цих питаннях на волю Господа.

І все ж нещодавно користувачі мережі мали приємну можливість ще раз подивитися на Потапа та його любов до дітей. Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показав, як фотографується зі своїми крихітними фанатами.

Нагадуємо, що Настя Каменських після початку повномасштабної війни в Україні пройшла не через один скандал. Так, поговорювали, що пара розлучається через проблеми в роботі Потапа. Тоді артистка активно гастролювала, а Олексій захворів на коронавірус і декілька місяців намагався позбутися від ускладнень у вигляді паралічу обличчя.

До України пара повернулася також не разом. Настя приїхала у серпні 2022-го, а Олексій здійснив невеличку поїздку, після чого знову виїхав за кордон. Повернутися в Україну він наважився лише влітку 2023-го. І це після того, як в мережі пронеслися чутки про розлучення пари, про зради Олексія та багато інших неприємних речей. Зараз обидва багато спілкуються зі своєю аудиторією і нарешті створюють спільний контент, через відсутність якого користувачі думали, що коханню зірок прийшов кінець.

Схожі статті

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.