Як виглядає єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу: турецько-українська врода в усій красі

10 років тому Ані Лорак народила прекрасну дівчинку, яку назвала Софією. Красуня залишається єдиною дитиною артистки та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

Коли Софія мала з’явитися на світ Ані Лорак ще не знала тих проблем, які на неї чекають. Вона активно будувала свою кар’єру після перемоги на Євробаченні, працювала над сімейним щастям, вочевидь, бачила своє життя зовсім не таким, як воно склалося. Майже одразу після весілля Кароліна завагітніла від свого обранця Мурата Налчаджиоглу та подарувала йому первістка.

Крихітку назвали Софією. Батьки підібрали ім’я, яке широко розповсюджене і у православних країнах, і в мусульманських.

Як виглядає єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу

Ані Лорак зрадила Україну й втекла в росію
Як виглядає єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу

Ніхто навіть не підозрював, що вже через декілька років стане відомо про численні зради Мурата, який до того ж поводився не обережно та засвітився під час свого відпочинку з дівчатами в клубі. Незабаром Ані Лорак подала на розлучення, а пізніше розповіла, що коханий зраджував їй постійно, навіть коли вона була вагітною.

На чоловіка намагалися навісити й інші гріхи. Подейкували, що він був альфонсом. Тобто одружився на Лорак перш за все через гроші, намагаючись збагатитися. У даній темі думки розходяться, адже Налчаджиоглу хоча і був в менеджером в готелі, займав непросту позицію. Зараз він є тримачем акцій турагентства, а також управляє косметичною фірмою.

Як виглядає єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу

Його дочка Софія вже переходить у підлітковий вік. Раніше у чоловіка були серйозні проблеми з тим, аби хоча б просто бачитися зі спадкоємицею через документи. Понад 2 роки вони спілкувалися виключно по онлайн зв’язку. Але зараз вони як ніколи близькі.

Мурат познайомив донечку зі своєю новою сім’єю, яка складається з дружини та падчерки. Софія регулярно приїжджає до турецької бабусі в гості та проводить з родиною час. До речі, красуня є повною копією матері Мурата, що Налчаджиоглу вже неодноразово показував. Судячи з усього, в неї складаються прекрасні взаємини і з мачухою, і з названою сестрою, хоча в мережі над цим намагаються жартувати.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.